Login/Registracija

Ovo se RETKO VIĐA: Zbog jednog FINALISTE, podrška putovala 14 dana!

Baš poput većine gastarbajtera i finalistu sedme sezone takmičenja “Nikad nije kasno“ Slavišu Koraća nešto je vuklo da se barem u jednom periodu života vrati u rodne krajeve.

Najsnažniji razlog da napusti preduzetnički posao u Nemačkoj, na nekoliko meseci, dalo mu je učešće u šou veterana u kome se pokazao kao jedan od najboljih, što je kasnije rezultiralo i velikim finalom.


Iako je ceo život voleo da peva i finansijski bio u mogućnosti da započne sa solo karijerom, uvek su na putu stajale preče stvari. Međutim, Korać se ni malo ne kaje jer mu je takmičenje donelo upravo ono o čemu je maštao.

– Vreme je stvarno nešto dobro da uradim i da ostane neka uspomena, nešto moje da imam jer bavim se dugo muzikom, šteta bi bila da to ne uradim. Dok god je čovek živ ni za šta nije kasno, ako ima neki cilj, uvek može da ga ostvari nema veze koliko godina ima, pogotovo u muzici, još 20 godina mogu da pevam komotno, nije malo– našalio se Slaviša sa nama još u prvom krugu takmičenja.


Lepi komentari na račun njegovog pevanja ni u jednom krugu nisu izostali, što su žiri kao i orkestar Aleksandra Sofronijevića pred sam kraj sezone i nagradili.

Ipak, njegovih predviđenih pet minuta slave pre nekoliko meseci ukrali su prijatelji iz Nemačke koji su biciklama prešli skoro 2 hiljade kilometara kako bi bili na Slavišinom snimajućem danu u Grandovom studiju u Beogradu.


Dva sata uoči snimanja, vidno umorni, iscrpljeni i izgoreli od sunca, Slavišini prijatelji došli su na snimanje emisije sa sve biciklama na kojima su proveli 14 dana uzastopno.

 Na tu ideju smo došli kada je bila korona, pošto smo tada kupili bicikle. Kako je Slaviša prolazio iz kruga u krug tako se i rodila ideja. Mnogi nam nisu verovali da ćemo to da uradimo– objasnil su Zlatko i Josip za Grand Online.


Ovaj gest iznenadio je sve prisutne, pa i samog Slavišu koji je od početka bio sumnjičav, iako su momci priznali da odustajanje nijednog momenta nije bila opcija.

– Baš smo bili umorni poslednja dva dana, ali odustajanje ne! Preforsirali smo se jer smo u cugu vozili 165 kilometara, sada nam treba dva, tri dana odmora- rekla je Slavišina ekipa.

Zbog ovog podviga momci su dobili gromoglasne aplauze i simpatije publike ali i celokupne ekipe emisije “Nikad nije kasno“ koja je samo mogla da konstatuje da je Slaviša Korać verovatno imao do sada neviđenu podršku.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac