Login/Registracija

Ovo nije takmičenje, ovo je revija šampiona (VIDEO)

U nedelju, 21.maja u terminu od 21h očekuje vas novo spektakularno izdanje šoua za sve generacije „Nikad nije kasno“. U borbi za polufinale ove nedelje naći će se osam talentovanih pevača, a ocenjivaće ih žiri u sastavu Šerif Konjević, Saša Milošević Mare i Sinan Sakić.

Da ova emisija budi posebne emocije dokazaće Sinan Sakić, koji neće ostati imun na životne priče takmičara, pa će nekoliko puta u toku nastupa zaplakati (više o tome saznajte OVDE). On će se u jednom trenutku latiti i mikrofona, a na sceni će ga pratiti mnoštvo žena iz publike koje će povesti kolo na grandioznoj sceni.

Veče dobre muzike i emocija ulepšaće i orkestar Aleksandra Sofronijevića , koji će uživo pratiti takmičare. Naravno, tu je i autor ovog popularnog projekta Žika Jakšić koji, kao ni do sad, neće kriti emocije zbog ostvarenja sna pevača veterana da zapevaju na velikoj sceni. Ove nedelje gost će biti i Bora Čorba, koji je inače ovo takmičenje nazvao revijom šampiona. Pa ako Bora tako kaže, sigurni smo da je tako!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić