Login/Registracija

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI! Glumica ZEZNULA Lenu Kovačević: „To je bio UŽAS“

Lepota, šarm i smisao za humor idu zajedno kada je u pitanju prelepa Lena Kovačević. Pevačica ovo leto provodi baš kako je zamislila, te pred brojnih nastupa stiže i da odmori.


Gotovo čitavo primorje nije ostalo imuno na njenu pojavu, te je novim setom fotki zapalila društvene mreže, ali i dobro nasmejala svoje pratioce!

– Danas sam sretnem moju prijateljicu, kraljicu Seku Sablić( nekada davno letovale smo zajedno na Lastovu, ložila me je da noću na metli leti kroz zaliv, tu informaciju sam kao morala da držim za sebe pa je moj užas bio još veći- napisala je Lena i dovela sve do suza.


Usledila je lavina komentara koji su potvrdili da je jedna od naših najpoznatijih glumica ozbiljna kraljica.

„Seka kraljica, nema dalje“, „Genijallno!“, „Kako sam se ismejala sad“, „Ovo je za prepričavanje definitivno“, samo su neke od reakcije prijatelja, koji nisu mogli a da se ne dotaknu Lenine nestvarne lepote.


Naime, pevačica je pozirala u kupaćem kostimu preko kojeg je imala nežnu plavu haljinu, a za ovako dobre fotke takođe okrivila drugaricu Seku.

– Kaže mi Seka, daj stani tu uz ta plava vrata, vidim da se sve ribe tu slikaju! I onda je decidno objasnila koje poze su u modi. Pozu sprovele nismo, ali plava vrata su tu. Živela Seko!- našalila se pevačica.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović