Login/Registracija

Kao rođene sestre: Ova prelepa crvenokosa je majka Jelene Mudronje (FOTO)

muu 768x459 1 1

Da je Jelena Mudronja tokom učešća u takmičenju „Nikad nije kasno“ zasluženo dobila titulu jedne od najlepših i najzgodnijih takmičarki ekipa Grandove redakcije uverila se ove godine na Crnogorskom primorju.

Pevačicu smo usnimili dok se baškarila na jednoj popularnoj plaži u Herceg novom i ponosno šetala svoje izvajano i mišićavo telo.

Iako je više puta istakla da su za njen dobar izgled zaduženi treninzi, zdrava ishrana i nega kože sudeći po fotografijama njene majke jasno je da je prste umešala i genetika.

IMG 20230414 155735 261

Ekipa Granda došla je u posed Jeleninih porodičnoh fotografija, a na lepotu njene majke niko nije ostao ravnodušan.

IMG 20230414 155738 819

Mudronja neodoljivo podseća na majku koja se uprkos godinama može pohvaliti izrazito lepim crtama lica i mladolikim izgledom.

-Ova porodična fotografija mi je jedna od dražih. Inače na njoj smo ja i moja ćerka Sara, brat i sestra blizanci Ljubica i Boris i moja mama (sa narandžastom kosom), na nju inače ličim- rekla je Jelena za Grand.

IMG 20230414 155744 520

Podsetimo, Jelena je ovog leta ekipu Granda ugostila u Crnoj Gori, a prvo što smo primetili je da se pevačica izuzetno prolepšala te je otkrila tajnu dobrog izgleda.

-I dalje trening i ja mislim pozitivna energija. Smatram da nema ništa bolje za dobar izgled. Mene i publika dosta diže, posebno kada radim sa mlađim kolegama, oni me pokreću i ja ceo nastup igram i pevam- rekla je za Grand ne krijući da važnu ulogu igra i ljubav.

-Svakako da na lmadolikost utiče i ljubav. Ja i moj suprug smo zaljubljeni već godinama i uživamo u braku. Poverenje je tu najbitnije jer ja se bavim ovakvim poslom i da nema poverenja ne bi ničega bilo. To je bitno od samog starta da je uzajamno i poštovanje i to je uspeh. Volimo i da ugađamo jedno drugom.

image00017 768x1024 1

BONUS VIDEO: Jelena Mudronja ogolila dušu i suprugu i braku

Foto: Grand/Privatna arhiva,
Autor: J. Jović