Orkestar Ace Sofronijevića na čelu sa NJIM značio je BRILJANTAN POSAO! (FOTO)

Milan Rili (45) iz Tivta, rasplakao je mnoge svojom životnom pričom, koju možete pročitati OVDE, a ovog puta dolazi hrabriji i jači. Predsednika žirija Mareta odmah je zanimalo kako mu ide posao: ,,Pošto se baviš pevanjem, da li su ljudi imali reakcije, prvenstveno oni kod kojih radiš?“ na šta je Milan odgovorio– ,, Sve je puta pet u odnosu na pre“.

55f500262266f72dfb5ed1d2125606f8594e5349

Prva pesma koju nam je pevao večeras bila je čuvena ,,Odiseja“ Lea Martina, a prvi komentar je bio od Saše Miloševića Mareta : ,,Ja se uvek radujem kad vidim ovu pesmu, pošto orkestar ovo svira briljantno, ja ne znam da li je neki jugoslovenski bend svirao ovako ovu pesmu, a pogotovo kada ovakav pevač stane ispred i peva fantastično“ a Aleksandra je na to dodala- ,,Šta da kažem, čovek ima takvu glaščinu i tako dobro peva.“ ,,Ne znam šta da kažem, imate čistu desetku, i hteo bih da pozdravim Lea Martina. Dosta visoko pevate, da li ste bili član orkestra? pitao ga je Dragan Vučić,  na šta je Milan rekao da nije a kada su ga upitali što ranije nije počeo rekao je da mu se mnogo ružnih stvari izdešavalo u životu.

8b5e503ad2e4d06debd56b2893b5d9d4d51833ca

U podršci je bio Milanov pašenog, i sestričina Tamara koja je student Pomorskog fakulteta, a večeras će biti podrška svom ujaku Milanu u izvedbi druge pesme ,,Kad zamirišu jorgovani“. ,,Ja sam član jedne pevačke grupe u Grblju i pevamo tradicionalnu i etno muziku“ rekla je Tamara koja je bila na visini zadatka.


Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac