On živi sa TUĐIM SRCEM: “Donirali su mi srce dečka koji je preminuo u Urgentnom“

Goran Filić Gogac (53) deklariše se kao roker a koliko je poslova radio u životu svedoči to da može pre da nabroji ono što nije, nego što jeste radio.

Oženjen je i otac dva sina, a muzikom se bavi ceo život. Međutim ono što je obeležilo njegov dosadašnji život jeste operacija, tačnije transplantacija srca koja se desila u martu prošle godine- Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem. 

8442047910026fc49d9d87766153a54f65061d34

Žika je želeo da mu Gogac objasni kako se desila ta situacija sa transplantacijom– Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim d aznaju da srce njiovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba- rekao je takmičar a Žika Jakšić nije mogao da zadrži suze- Kad jedan razuman gest može da spasi nečiji život, to su predivne stvari- rekao je Jakšić.

ed8d42e9ec71b7ced5c38cada56a3535dbea4c8d

– Ti si dokaz da human gest koji su ljudi uradili, znači da je dobro urađena stvar. Tvoja energija je divna. Danas slušamo pesmu mog omiljenog benda Generacija 5 “Dolazim za 5 minuta“- rekao je Mare.

-Sjajno, energija, bend, sve. Idemo dalje- poručio je Mare nakon nastupa, a Jana se složila-Sve najbolje Gorane!

– Pobedio si smrt, ti si pobednik u svakom smislu– rekla je Tanja Savić.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac