Da li je razočaran? Oglasio se Jovan Goranović nakon što je napustio takmičenje

ipiccy image 15 1

Pevač koji nije uspeo da se plasira u naredni krug takmičenja nakon onlajn glasanja Jovan Goranović oglasio se na društvenim mrežama i zahvalio se svima na velikoj podršci.

Jovan ne krije ponos i sreću što je bio deo emisije „Nikad nije kasno“ i priznaje da će pojavljivanje na Grandovoj sceni ostati urezano u njegovo sećanje do kraja života.

Oglasio se Jovan Goranović nakon što je napustio takmičenje

JOVAN GORANOVIC 49 GOD. OSNABRICK 9

-Veliko hvala svima koji su me podržali, očarali ste me. Kad napravim mali rezime, ponosan sam i srećan što sam bio deo tog fantastičnog projekta „Nikad nije kasno“ – poručio je on na društvenim mrežama.

JOVAN GORANOVIC 49 GOD. OSNABRICK 7

Pevač osvrnuo sa svoj nastup i dodao da je neizmerno srećan što je dobio veliki prostor na televiziji i obećao publici da će se sada još više aktivirati kada je muzika u pitanju.

-Sva događanja vezana za emisiju i nastup ostaće pozitivno urezani u moje sećanje. Dobiti takav vremenski pristup malim ekranima jeste velika stavar. Naravno da ću muzički gledano i dalje biti uz vas i to sa još više volje i elana. Hvala svima – zaključio je on.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Jovan Goranović o nastupu u Nikad nije kasno

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković