Login/Registracija

ODUŠEVILI I RASPLAKALI NACIJU: Ovo su pobednici NIKAD NIJE KASNO

U večerašnjoj emisiji, nakon napetog glasanja žirija, proglašeni su pobednici četvrte sezone talent šoua „Nikad nije kasno“, koji je za kratko vreme oduševio ceo region.

Bejhan Ramov je pokupio je najviše glasova publike, koja ga je podržala u SMS glasanju, a statuu mu je uručila Lepa Brena.

„Moram da te poljubim i da ti od srca čestitam na sjajnom pevanju i nastupu“, poručila mu je balkanska diva, a Bejhan je dao obećanje da će bataliti građevinu i da će se posvetiti pevanju.

Lenče Kukić trijumfovala je u kategoriji Fejsbuk glasanja, a nagradu joj je uručila Dragana Mirković. 

„Hvala svima koji su glasali za mene. Još sam pod utiscima, ali mogu da vam kažem da se moj san ovde neče završiti, ja ću i dalje nastaviti da sanjam i da iznenađujem publiku“, poručila je Fejsbuk pobednica. 

Nakon glasanja žirija, koji su činili Saša Milošević Mare, Lepa Brena, Aco Pejović i Dragana Mirković, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju, Lenče Kukić proglašena je dvostrukom pobednicom. Naime, ova finalistkinja ponela je pobedu i od stručnog žirija, a statuu joj je uručio Saša Milošević Mare.

„Još jedan pobednički trofej ove večeri. Želim ti sve najbolje“, rekao je Mare.

Za kraj, pobednici su pozirali sa Lepom Brenom i slavili sa žirijem na grandioznoj sceni, a osmehe i uzbuđenje uopšte nisu krili.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić