Login/Registracija

Od jedne pesme ZARADIO KOLA I STAN, danas uživa u LUKSUZU, ali ovaj detalj govori sve O NJEGOVOJ PROŠLOSTI

Proslavljeni pevač Šerif Konjević već godinama živi na relaciji Minhen-Sarajevo, a velelepnu vilu koju poseduje na Ilidži izgradio je za potrebe svog mira i isključivo od svog rada.

Kako kaže, uređenjem se nije puno bavio već sve prepustio suprugi, ali ono što mu je najvažnije jeste da mu sve bude potaman kada se vrati sa nastupa- Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijateno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav- kaže pevač za Novu In pa se seća svoje prve zarađene nekretnine dok je još bio anonimni pevač.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme “Bijela venčanica“ koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Al ieto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto– priseća se pevač koji i pored sveg bogastva u kom uživa danas nije zaboravio odakle je potekao.

Upravo iz tog razloga, Konjević je na zidu svoje velelepne vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici u kojoj je odrastao- Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živeo. Nisam hteo da pišem ulicu ali ovo je dovoljno- zaključio je pevač.

POGLEDAJTE I:

ŠERIF KONJEVIĆ JE I DALJE BROJ 1! Raspevani zidar pesmom svog idola pozdravio fanove, komentari samo pljušte (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac