Login/Registracija

OD AMATERA DO ZVEZDA: Ko će od njih odneti pobedu u NIKAD NIJE KASNO? (VIDEO)

Kroz šou „Nikad nije kasno“ prodefilovalo je 70 pevača amatera, a samo njih 12 uspelo je da se plasira u sam vrh takmičenja. Oni će ove nedelje boriti za pobedu u velikom finalu, a kako su kao amateri uspeli da vinu u zvezde možete da pogledate OVDE!

Redosled nastupa takmičara u finalu pogledajte OVDE!

79155e9cedd75599d9662333e2daad97ecacf242

Kakve životne priče se kriju iza ovih nasmejanih lica takmičara i kako su govorili na početku serijala saznajte u nastavku teksta u kom vam predstavljamo 12 finalista takmičenja veterana.

Biljana Anđelković

Ova takmičarka ima 49 godina i živi u Vranju. Kaže da se muzikom bavi od malena, ali nikada profesionalno. Inače, od malih nogu svira harmoniku, a povremeno i bubnjeve.Više o njoj saznajte u videu ispod:

Sabahudin Šabanović Dino

Dino dolazi iz Sarajeva i nikada se profesionalno nije bavio muzikom. Završio je Mašinski fakultet, magistar je tehničkih nauka i godinama je radio na rukovodećim pozicijama. A zašto je Dino pravi dokaz da nikad nije kasno za pevačku karijeru saznajte u videu ispod:

Miroslava Blagojević Beba

Ona radi kao službenica u banci, dok vikendom nastupa po klubovima i često ističe da vodi „dvostruki život“. Zbog čega se prijavila za „Nikad nije kasno“ ili i za čim žali pogledajte u nastavku:

Paja Srdanov

Paja ima 59 godina i živi u Pančevu. Bavi se poljoprivredom, a ima i prelep hobi. O čemu se radi saznajte u videu:

Milica Vojinović

Milica ima 50 godina, živi u Podgorici gde radi u srednjoj školi kao profesorka ekonimije. Svojim najvećim uspehom smatra to što je autor više udžbenika. Više o Miličinom životu pogledajte u videu ispod:

Bejhan Ramov

Muzikom je počeo da se bavi kada je imao samo 9 godina, ali nikada profesionalno. Oženio se u 16. godini, po profesiji je zidar i sve do takmičenja, nije imao priliku da nastupa sa orkestrom. Više o raspevanom zidaru, kako su ga tokom takmičenja nazvali, saznajte u videu ispod:

Mirjana Sretenović 

Dolazi iz Kraljeva, a nadimak joj je Mala Mira. Svoju sreću okušala je i u „Zvezdama Granda“, a kako je prošla u popularnom takmičenju saznajte u videu:
Milenko Pavlović Miler 

Ovaj takmičar ima 61. godinu, završio je Ekonomski fakultet i radi kao predsednik opštine Gradiška. Nastupao je na Pesmi Mediterana 1996. godine u Budvi, a 1997. njegovu pesmu na istom festivalu pevala je Maja Odžaklijevska.  A ko ga je nagovorio da se prijavi za „Nikad nije kasno“ saznajte u videu:

Danijela Stanković Kostić

Danijela se godinama bavi pevanjem, a radi i u fabrici obuće. Njen izgled je uvek izazivao kotroverzne komentare u njenom rodnom Vranju gde je doživljavala veoma neprijatne situacije. Zbog čega je rešila da se ošiša „do glave“ pogledajte u videu ispod.
Saša Dedić Piksi

Piksi ima 50 godina i dolazi iz Mrkonjić Grada. Nekada je pred njim bila velika fudbalska karijera, potpisao je ugovor sa FK „Vojvodina“, ali je nije  ostvario iz mnogo razloga. Muzikom se paralelno bavio, kako kaže, za svoju dušu. Više o njegovom životu i reakcijama publike nakon učešća u takmičenju, pogledajte u nastavku teksta.
Lenče Kukić

Lenče ima 42. godine i dolazi iz Strumice (Makedonija) i ističe da se od malena bavi pevanjem i da je cela njena porodica muzikalna. Zajedno sa suprugom Goranom radi u bendu „Jupiter“ koji već 20 godina postoji u istoj postavci i kao takav je jedinstven u Makedoniji. 

Jasmin Heinz

Ovaj takmičar ima 45 godina i živi u Beču. Potiče iz mešovitog braka i do svoje 14. godine prezivao se Šuntić, da bi kasnije uzeo majčino prezime. Nikada se profesionalno nije bavio pevanjem, već je radio kao vozač kamiona na internacionalnim linijama. Više o ovom raspevanom i talentovanom kamiondžiji saznajte u videu:
Ovih 12 takmičara u nedelju od 21 čas na TV Prva, Kanalu 5 i TV Nova BH dosanjaće svoje snove i boriti se za titulu nove zvezde šoua „Nikad nije kasno“.

Pogledajte OVDE kako su pevali tokom takmičenja i u komentarima ispod napišite ko je vaš favorit za pobedu.
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić