Login/Registracija

Objavila da je NEUDATA, od tad samo stižu ponude! Brat postao PR,a evo šta je obećala (VIDEO)

Nikad nije kasno da se ljubi strasno! Ova parola važi za Borku Erceg koja se do sad nije udavala, a ima veliku želju da pronađe svoju srodnu dušu.

Priznaje i obećava da će zbog obećanja koje je dala Žiki Jakšiću, morati da se aktivira i otvori nalog na Fejsbuku i Instagramu. To tad menja sve što je u njenoj moći. Za početak, frizuru i stajling koji je prezentovala u drugom krugu šoua „Nikad nije kasno“. 


– Nova emisija, nova frizura, stajling, neka bude sve novo – pohvalila se Borka, dok na pitanje da nema možda nešto novo i u ljubavi, odgovara – A ne, za sad samo frizura. Ništa, eto, otvoriću profil na Fejsbuku i to će biti novo. 

Mi smo joj saopštili da je interesovanje udvarača veliko i da su na našu Fejsbuk adresu stigle mnoge bračne ponude.

– (smeh) Otvoriću profil, pa će eto imati mogućnost i meni da šalju. Možda se uverim u sve te ponude kad otvorim Fejsbuk – nasmejala se takmičarka. Ipak, u svojoj nameri da nađe partnera veoma je odlučna. I ona i njen brat koji se takođe do sad nije ženio. 


– Mi bismo to voleli i želeli od srca. Nadamo se i, kako kažu, nikad nije kasno – poručuje Borka, dok njen brat dodaje da je njen PR jer jedini u porodici ima nalog na društvenim mrežama. 

Priznaju da su skromni i da ne traže mnogo, sem da njihovi partneri budu pre svega dobri ljudi. A šta još traže saznajte u divnom razgovoru koji smo obavili sa bratom i sestrom.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić