Nova sezona samo što nije, evo kako da uhvatiš poslednji voz i prijaviš se za „Nikad nije kasno“

DRAGANA KATIC I ZIKA JAKSIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 7 ok

Misija „Nikad nije kasno“ trajaće godinama, tvrdi autor popularnog takmičenja Žika Jakšić koji kaže da prijave za novu sezonu traju tokom cele godine. Ipak, selekcija novih kandidata vrši se tokom leta, tačnije pred početak jesenje programske šeme, zato je pravo vreme da ugrabite priliku i aplicirate za učešće u takmičenju veterana.

Žika tvrdi da ga raduje da je sve više zainteresovanih veterana za učešće i što iz godine u godinu broj prijavljenih pevača raste.

– Mi smo tek počeli. Drago mi je da još ima ljudi koji vole prave vrednosti, empatiju, lepe stvari, dobru muziku i što nas je sve više – izjavio je Jakšić, dok je producent Ivan Vukićević Ivke dodao da će tokom leta imati „pune ruke posla“, budući da se baš tad vrši poslednja selekcija kandidata.

2b9d8bffa499a95f5a9873bf5073234dce992923

-Pravo na učešće imaju žene koje imaju 40 i više godina, dok je starosna granica za muškarce od 45 godina, pa na više. Procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt nikadnijekasno.tv, popunite formular i obavezno pošaljete video snimak kako bismo čuli kako pevate. Stručni tim Grand produkcije tokom cele godine vrši selekciju potencijalnih kandidata i kada dođe vreme za to, obaveštava ih o potencijalnom učešću objasnio je producent.

Ukoliko i vi želite da ostvarite svoje snove, pravo je vreme da to uradite klikom na fotografiju ispod i aplicirate za učešće u devetom po redu serijalu „Nikad nije kasno“.

374f57c835629e2b4ca7d9bb68620a7c6dd44dae

Formular možete da popunite klikom na fotografiju (OVDE).

Screenshot 2023 08 18 192557

BONUS VIDEO: Ovi takmičari su kiksnuli kod Saše Popovića, a proslavili se kod Žike

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić