Login/Registracija

NJIHOVA SREĆA JE U VAŠIM RUKAMA: Vi odlučujete ko zaslužuje da ide dalje

Još jednom je vaša omiljena emisija „Nikad nije kasno“ priredila veče za pamćenje tokom kojeg smo imali prilike da čujemo neverovatne vokale.

Nema sumnje da svi veterani imaju ogroman talenat za muziku, ali na žalost pravila nalažu da ne mogu svi proći direktno u naredni krug.

100b435c46c37893626c9e9d8f2654f2bb483ba4

Ove nedelje sreću da idu u naredno kolo imale su Jelena Smiljković i Anka Pecnik, kako je žiri odlučio, dok je publika u studiju izglasala Darka Hinića.

Nakon odluke stručnog žirija i publike u studiju, na našem online glasanju nalaze se Mile Andreski, Branislav Dabić i jedna dama Dijana Popović.

4f0fdd7c875c81c6dd3db07616df6146f4436e9c

Šarmantni vatrogasac Mile Andreski kupio je publiku svojom humanošću i sjajnim vokalom i još jednom dokazao da nikada nije kasno za ostvarenje svojih životnih želja.

Čovek fantastične energije Branislav Dabić bavio se raznim poslovima tokom svog života, ali ljubav koju gaji prema muzici još od detinjstva se nikada nije ugasila.

Za razliku od prethodnih nedelja, sada su se našla čak tri takmičara na glasanju, a poslednja je Dijana Popović koja je oduvek znala da je muzika njen poziv, međutim kako se njen otac nije slagao da to bude njena profesija, konačno je skupila hrabrost da učini ono najbolje za sebe- da se prijavi u „Nikad nije kasno“.

Glasanje traje do utorka u ponoć, zato ne gubite vreme i podržite svog favorita OVDE.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović