Login/Registracija

Nikada neće zaboraviti dan koji mu je PREOKRENUO KARIJERU: “Samo sam čuo MATIĆ PET POENA“ (VIDEO)

Pevač Saša Matić iza sebe ima impozantnu karijeru dugu dvadeset godina i hitove bez kojih nijedno slavlje ne može da prođe. Svojih dvadeset godina karijere želeo je da obeleži spektakularnim koncertom u Areni. Imajući u vidu situaciju u kojoj se nalazimo, sve su manje šanse da će se ovaj koncert odložiti.

– Posle dvadeset godina karijere, to je trebalo da proslavimo na najbolji mogući način, ali izgleda da ćemo to morati da ostavimo za sledeću godinu. Bili su razni planovi, ali izlišno je o tome pričati jer se ništa nije ostvarilo – naveo je pevač.


Ovom prilikom, pevač se prisetio i svojih početaka, kada je 2001. godine izbacio svoj prvi album, pa otkrio šta je bio prelomni trenutak kada je shvatio da je postao poznat javnosti.

– Išao sam sa nekog puta. Dan ranije je izašao moj album, a tog dana je na radiju išla emisija „Hit dana“, a ja sam bio u predlozima. Inače, kada putujem, nemam živaca da slušam jednu stanicu samo, ja to vrtim, menjam, tražim… Međutim u tom programu su uključivali slušaoce da glasaju. Maksimalan broj poena je bio 5 i ja slušam… Svi se javljaju i kažu – Matić 5 i ja na kraju izbijem na prvo mesto. Mislim da je bila pesma „Prokleta je violina“ – govori on uz osmeh.


Matić veruje da je pesma „Kad ljubav zakasni“ obeležila prvu deceniju njegove karijere, a evo za koju još smatra da je pečat– Posle ove pesme, definitivno „Nađi novu ljubav“. Svaku pesmu sam snimio sa istim žarom i nikada ih nisam izdvajao i rangirao koja je lošija, koja je bolja – istakao je Matić.

Ipak, priznao je da je najponosniji na numeru koju je sam komponovao, a u pitanju je duet sa Severinom „More tuge“.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ K. Stanković