Login/Registracija

„NI TO NAS NIJE UDALJILO“ Finalistkinja NIKAD NIJE KASNO evocirala uspomene, pa se dotakla kolege: „Platila sam kartu“

Već sedam godina za redom šou „Nikad nije kasno“ izaziva najlepša osećanja kako kod ljubitelja dobre muzike, tako i kod pevača amatera koji su zahvaljujući ovom takmičenju ostvarili svoje mladalačke snove i pojavili se na velikoj sceni. 


Osim ispunjenja davnosanjanih želja i mogućnosti, kandidati koji su prodefilovali kroz popularno takmičenje obogatili su svoj život novim iskustvima i poznanstvima koje su stekli iza Grandovih kamera.

Jedna od njih je i Zorica Akerman, učesnica druge sezone čuvenog serijala, koja godinama neguje prijateljstvo stečeno na Grandovoj sceni. Ona je na društvenim mrežama emocirala uspomene iz takmičenja i javno ukazala podršku kolegama koji su zajedno sa njom delili isto iskustvo i binu. 


– Muzika je lekovita… Od moje prve šanse da pokažem ono što je više od umetnosti, prošlo je nekoliko godina. U taj zvezdani voz sam se dobro smestila, kartu platila dobrom pesmom, doplaćujem je velikom pažnjom prema svemu što se događa u toj velikoj grupi entuzijasta. Valjda sam zbog toga tako često sa njima! Važno je ne izgubiti vozni red, zaboravite li ga kojim slučajem, ostajete onda zauvek na stanici, u odeljku za izgubljene stvari – opisala je Zorica svoje ostvarenje snova i nastavila:

Podsećam se iznova na našu, drugu sezonu ‘Nikad nije kasno’, uživam u sjajnim glasovima svojih saboraca. Ni to vreme nas nije udaljilo! Nastavili smo dalje svoje živote, ali bogatiji za jedno nestvarno iskustvo nagrađeno trajnim snimcima!


Iako je vremenom sa nekim saborcima izgubila komunikaciju, ne svojom voljom, sa većinom je ostala u dobrim odnosima i nesebično im daje javnu podršku. Tako je svojim prijateljima preporučila da i sami podrže kvalitet, kao što je i ona sama. 

– Uz ‘Moravsko predvečerje’ ulepšajte sebi svaki dan! To je lek – moj dragi Milovan Mica Kujundžić – napisala je Zorica i poručila mu:

– Čestitam ti na svemu što si pružio i kao pevač i kao dobar čovek i domaćin! 

Autor: I. Ankić