Login/Registracija

NEVEROVATNO: Neda Ukraden STOPIRALA KAMION da bi stigla na maturu

Nijedan početak nije lak. U to su se uverile sve velike zvezde, koje morale vredno i kontinuirano da rade kako bi zauzele svoje mesto na estradi.

Iako danas žive lagodno i lepo, na putu do uspeha susretali su se sa raznim situacijama, kojih se danas sa osmehom prisećaju, a izuzetak nije ni Neda Ukraden.


Ove nedelje bila je član žirija u emisiji „Nikad Nije Kasno“, a kada je čula kako je jedan kandidat iz Virovitice ispričala je anegtodu sa početka svoje profesionalne karijere.

– Imam mnogo obožavatelja u Virovitici i tu sam imala prvi profesionalni koncert– započela je priču pevačica pa nastavila.


– Bila jedna maturska proslava i pozvali su me da pevam. Ja sam tada živela u Sarajevu i krenula sam vozom. Trebala sam da presednem u Zagrebu u autobus, ali voz je naravno kasnio i autobus je otišao. Ja sam onda stopirala i došla sa kamionom. To je moje prvo profesionalno pevačko iskustvo- ispričala je pevačica.


Neda je nedavno u intrevjuu za naš potral otkrila kako bi najradije volela da zaboravi ovu godinu, a zatim se osvrnula na želje za narednu.

– Želim samo da mi bude porodica srećna i zdrava, da budemo zajedno u neko boljem okruženju i raspoloženju, da i kod nas i u svetu prestane pandemija i ograničenja, da više putujemo, da više pevamo i da se družimo, jednostavno da se radujemo životu kako smo i navikli- rekla je pevačica za Grand. Online.

Bonus video.

POGLEDAJTE I 

Neda KASNILA na snimanje emisije, a razlog će razumeti svaka normalna ŽENA

Gazi osmu deceniju, a i dalje peva u klubovima: U ČEMU JE CAKA Nede Ukraden?

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić