Login/Registracija

NEVEROVATNI TALENTI: Pogledajte šta ih je dovelo do FINALA (VIDEO)

Nakon deset meseci sjajne zabave, maestralnih nota, poučnih životnih priča veterana i novih prijateljstava koja je iznedrio popularni šou „Nikad nije kasno“, njiih dvanaestoro naći će se u spektakularom finalu.


Najiskrenije emocije, lavina smeha, zagrljaji i suze samo su deo onoga što je obeležilo sedmu sezonu takmičenja koje je mnogim veteranima omogućilo da ostvare svoje davnosanjane snove.  Od školovanih muzičara do potpunih amatera, od najboljih rok izvođača do savršenih narodnih vokala briljiralo je tokom serijala, a ono što im je zajedničko bial  je želja da nikada ne odustanu.

Zato hajde da se podsetimo kako su pevali finalisti koji će se u nedelju 26. juna boriti za titulu stručnog žirija, SMS i Fejsbuk publike.

Ljubiša Osmanović

Ljubiša je pravi dokaz da krv nije voda budući da potiče iz muzičke porodice. Narodnim numerama koje je gotovo nepogrešivo izvodio iz nedelje u nedelju dirao je srca publike.

Omer Karalić Azzaro

Omer je svaku interpretaciju donosio na svoj način i raznolikim repertoarom dokazao da je kompletan pevač. Svoj pečat ostavio je na Grandovoj sceni autentičnošću kojom je podjednako pevao pop, ali i narodnu muziku.

Anka Pecnik

Osim sjajnog glasa, Anka je dokazala da je pravi profesonalac vodeći računa o svakom detalju na sceni. Od prvo pojavljivanja pa sve do samog kraja nije se libila da otpeva mnoge zahtevne pesme i prikupi brojne pohvale.


Vladan Simić

Najstariji takmičar muzičkog šoua, Vladan, pravi je primer da scena ne zna za godine, a svojim savršenim vokalom neretko je umeo da rasplače publiku. Ipak, srcu su mu najbliže prave narodne numere koje je najčešće izvodio.

Amer Čengić Čenga

Amer je dokaz originalnosti i specifičnosti kojom je stekao armiju fanova. Od samog početka takmičenja ostao je dosledan roku, a osim snažnog glasa pokazao je neverovatnu energiju kojom pleni.

Mirsada Mekić

Na Grandovoj sceni Mirsada je ostala upamćena kao takmičarka koja je donela neki stari melos u kome su svi uživali. Ljubav prema sevdalinkama podelila je sa slušaocima, a mnogi od njih zbog nje su zavoleli takvu vrstu muzike.


Radenko Bilić Miki

Polako, ali sigurno, Radenko je koračao kroz muzički šou i mnogo puta dokazao da odlično vlada narodnom muzikom, iako se sjajno pokazao i u drugim žanrovima. Pravo osveženje mnogo puta doneo je starim i zaboravljenim pesmama.

Tomislav Filipović Čičak

Kada Tomislav stane na scenu, po navici, publika opravdano očekuje spektakl jer ih je na to i navikao. Trudio da bude obučen u skladu sa pesmom i nastupom, a svaki put je uspeo studio da digne na noge, čak pevajući i strane pesme.

Vesna Damjanović

Učešćem u takmičenju Vesna je ostvarila jedan od svojih najvećih životnih snova, a baš kako je kao mala maštala, doživela je da na velikoj sceni peva hitove najvećih muzičkih zvezda. Narodnim numerama u kojima se najviše pronalazi oduševljavala je gledaoce popularnog šoua.

Dubravko Biondić Duba

Dubravko je od prvog kruga rešio da sebi postavlja muzičke izazove u kojima se i više nego uspešno snalazio. Čini se da ne postoji njegov nastup koji u drugima, pa i u njemu samom, nije izazvao lavinu divnih emocija.


Boban Canevski

Veliki i teški hitovi za Bobana su tokom čitave sezone bili mali zalogaji. Posebna atmosfera svaki put bi usledila kada bi se Canevsk latio mikrofona.

Slaviša Korać

Nema boema koji nije pao na glas Slaviše Koraća, a mnogi su ga svrstali u pevače koje bi mogli da slušaju po čitavu noć. Ostavio je utisak da je svaku pesmu otpevao sa lakoćom, a nakon njegovog izvođenja uvek bi usledio gromoglasan aplauz.

U videu ispod podsetite se kako su pevali takmičari i saznajte pod kojim rednim brojevima će nastupati u finalu:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović