Login/Registracija

Nevena Božović progovorila o BRAKU SA PILOTOM i životu na relaciji Beograd – Budva (FOTO)

Pre više od godinu dana, mlada pevačica Nevena Božović izgovorila je sudbonosna “da“ svom izabraniku, pilotu Nikoli Ivanoviću koji je iz Budve. Venčanje se održalo u mladoženjinom rodnom grau, a Nevena je blistala u raskošnoj venčanici. Iako retko govori o svom ljubavnom životu, nekadašnja učesnica „Evrovizije“ ovaj put je progovorila o svom izabraniku.

„Srećni smo i živimo drugu godinu braka u bojama. Boje su asocijacija na harmoniju, prirodu i lepotu, u svemu. Tako je i nastao naziv poslednje pesme za koju je inspiracija bila kao i obično ljubav“, ispričala je Nevena, a prenosi „Blic“.

Poslušajte kako Nevenina LJUBAV U BOJAVA zvuči uživo (VIDEO)

……

Otkad je započela vezu sa Nikolom, pevačica živi na relaciji Beograd – Budva i ne krije da joj primorski mentalitet jako prija. Usput je ostvarila važna prijateljstva pa joj ništa puno ne nedostaje na novoj adresi.

Godišnjica braka bez proslave: Pevačica se prisetila kako je izgledala njena BAJKA (FOTO)

„Letujem u Budvi više od dvadeset godina, stoga je doživljavam kao svoj grad. Poznat mi je teren, a i ljudi. Imam svoj krug prijatelja i njihov mentalitet mi je jako blizak“, ispričala je Nevena, pa otkrila da li se navikla na titulu crnogorske snajke: „Simpatično mi je kad me to pitate. Zaista uživam i lako sam se navikla.“

……

Dok pojedine njene kolege ne kriju brigu što već duži period ne mogu da nastupaju i tako zarađuju, Nevena ističe da zbog toga nije toliko uznemirena koliko zbog sve većeg broja ljudi koji se bore sa virusom.

„Nisam zabrinuta iz tog razloga što je svima teško, ne samo muzičarima. Trudim se da poslednjih nekoliko meseci posao usredsredim na studio i prikupljanje materijala dok se situacija ne poboljša. Bitno je zdravlje svih ljudi, za ostalo ćemo se snaći“, zaključila je ona.

Foto: Z.K.Munja/ D.Milošević ,
Autor: A. B.