Login/Registracija

Nesvakidašnjim GESTOM Sofra i njegov orkestar DIRNULI voditelja na PESMI ZA EVROVIZIJU

Večeras se održava drugo polufinale takmičenja za „Pesmu Evrovizije“, a među učesnicima je i orkestar Aleksandra Sofronijevića koji se za Torino bori pesmom „Anđele moj“. 

Čuvena šestorka večeras je briljirala na RTS-oj sceni, a nakon maestralnog nastupa oglasili su se iz „Green room“-a. Ali umesto da voditelja Stefana Popovića pozdrave kao i većina učesnika, momci i devojke dosetili su se da to urade pesmom. 

Nišliji sa prebivalištem u Australiji čuvena šestorka zapevala je i zasvirala poznatu nišlijsku pesmu, što je voditelja bacilo u trans. 

– Naš Australijanac iz Niša igra uz note svog zavičaja – konstatovala je voditeljka Kristina Radenković, dok je Stefan dodao da će mu biti drago da se zvuk harmonike čuje u Torinu, gde se ove godine održava Evrovizija. 

– Sigurno fali ova harmonika, ona je inače proizvedena tamo, tako da verujem da će Italijanima sigurno prijati ovaj zvuk, biće im sigurno poznat još kad dodamo ovaj naš balkanski pop- etno zvuk, verujm da će uživati – istakao je Sofronijević i kratko prokomentarisao njihov večerašnji nastup:

Bravo za moj tim, za moje momke i devojke. Mnogo sam ponosan na ove ljude i mnogo ih volim!

Podsetimo, za ove momke i devojke možete glasati tako što ćete poslati redni broj 5 na 5556.

Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić