Login/Registracija

NEMA STAJANJA Azzaro nikad ispunjeniji: „PROVODIM SE MAKSIMALNO“ (FOTO)

Od samog početka šoua „Nikad nije kasno“ Omer Karalić, pozmatiji kao Azzaro, važio je za jednog od favorita u takmičenju. Iako nije poneo titulu pobednika stekao je ogromno iskustvo i veliku armiju obožavalaca, posebno lepšeg pola.


Više od mesec dana prošlo je od spektakularnog finala, ali Omerovi utisci se ne stišavaju.

– I dalje se prelepo osećam, na svakom koraku me ljudi pozdravljaju i čestitaju mi na ogromnom uspehu. Ponosan sam na sve što sam postigao u takmičenju i što mi je „Nikad nije kasno“ donelo jedno neprocenjivo iskustvo i sjajno druženje- rekao je za Grand Online.


Leto i vrele dane koristi maksimalno kako bi napunio baterije pred predstojeće obaveze i odmorio nakon desetomesečne borbe i napornih proba. Svoju oazu mira trenutno je pronašao u Neumu, u Bosni, gde se sunča i kupa, ali i vrlo rado proćaska i fotografiše sa fanovima koji ga prepoznaju na svakom koraku.

– Provodim se maksimalno poslednjih dana mog odmora. Prelepo mi je, uživam u svakom trenutku, iako mi je žao što se odmor bliži kraju- priznao je Azzaro i za naš portal poslao ekskluzivnu fotografiju i pokazao kako uživa u prirodi.


Sa učešćem u takmičenju veterana dobio je motivaciju da hrabro krene ka ostvarenju mladalačkih snova, te u narednom periodu priprema brojna iznenađenja za svoje fanove i publiku.

– Više nema stajanja, ne smem stati, gruvam dalje jer to dugujem i sebi i publici i kompletnoj ekipi koja realizuje emisiju- poručio je pevač.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović