Login/Registracija

Nekadašnja finalistkinja ŠOKIRANA napretkom pesme: “Ja sam ovo ČEKALA 20 GODINA“ (VIDEO)

Da se čuda zaista dešavaju dokaz je Maja Marinković, nekadašnja finalistkinja šou programa ’’Nikad nije kasno’’.

Njen prvenac ’’Čudo’’ uveliko se sluša, a sudeći po reakcijama publike i njenih sugrađana, Maja je ubola premiju u studiju Saše Miloševića Mareta.

– Ponosni su na mene svi, na muzičku razglednicu Vrnjačke Banje kako nazivaju spot. Naravno ništa ne bi moglo bez Dušana Šljivića i njegovog tima, stiliste, frizera, šminkera, naravno i vas novinara– kaže Maja.

Pregledi na Jutjubu nastavljaju da se nižu, te je za samo četiri nedelje od izlaska ova pesma dostigla pola miliona pregleda. Za Maju kao do sada anonimnog pevača, ovo je još jedan od uspeha koji nije očekivala.

– Verovala sam u pesmu od prvog momenta ali na neki način jesam šokirana koliko to brzo ide. Ali, to je pravi put jedne pesme, kada ljudi prepoznaju da je nešto dobro, to onda ide u smeru u kom treba da ide- radosno priča Marinkovićka.

Još u takmičenu veterana nazivali su je ambasadorom Vrnjačke Banje, jer ju je predstavljala na najbolji mogući način, ali, malo ko zna da je Maja zapravo rođena Vranjanka. 

– U Vranje kažu: “Ne živi se s’ grad nego s’ ljudi.“ Meni je sve ovde, moja proodica, ja sam se ovde udala, živim, radim, stvorila porordicu imam dvoje čarobne dece. Isti osećaj imam za Banju kao nekad za Vranje, to je sad moj dom i mnogo je volim– iskrena je pevačica.

Pored publike, iznenađenje posebne vrste priredile su joj mnogobrojne kolege iz sveta muzike, kada su javno podržale njen rad i pohvalile pesmu koju je predstavila.

– Željko Samardžić, Mira Škorić, Maja Odžaklijevska, Sandro Marković, Aleksandra Kovač, Jellena…Mislim toliko njih i iz Granda, velika imena iz sveta muzike ali i iz drugih sfera umetnosti su mi data vetar u leđa- srećna je Maja.

Ni Saša Milošević Mare kao tvorac pesme nije ostao imun na finalan produkt, a Maja ne pronalazi dovoljno reči da zahvali celom timu i Grand produkciji na realizaciji nečega što je dugo čekala.

– Shvatam da ja na ovo čekam više od dve decenije, i to je onako jedan impozantan broj godina koji je doveo do ovoga. Vera u to da su čuda moguća, kada se trudiš i nadograđujš,e sve se dešava kao magija- priznaje ona.

Kako deli ime i prezime sa učesnicom jednog rijaliti šou programa, među publikom je došlo do konfuzije kada je izbacila pesmu na Jutjubu. Međutim, Maji to ne predstavlja problem jer ni po čemu drugom nisu slične.

– Ne poznajem devojku, znam da postoji, ne pratim to što ona radi. Ne mogu da pričam ništa kada ne znam ništa o njoj, ništa protiv nje nemam. Svako ima svoju publiku, obe imamo ljude koji nas vole i poštuju i nema mesta bespotrebnim nedoumicama– zaključuje pevačoca.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac