Nekada je PEVALA SA ŽIKOM, a danas priznaje zbog čega NIJE IMALA HRABROSTI da se ranije prijavi

Dijana Popović, već kao devojčica imala je jasnu želju čime želi da se bavi u budućnosti, a to je muzika.

Na prvom takmičenju učestvovala je još kao tinejdžerka nakon čega kreće njen muzički put.

fddd3a904ffad7b3c43d182fed7a59a22e936c53

– Moje prvo takmičenje je bilo kada sam imala trinaest godina i jako je uspešno prošlo. Od tada sam počela da se takmičim i profesionalno bavim, ne baš onako kako sam htela, ali radila sam sve vreme kao pevačica– ispričala je Dijana za Grand.Online.

U ovonedeljnoj epizodi, Žika Jakšić otkrio je da ovu takmičarku poznaje od ranije, tačnije da je nastupala sa grupom „Ritam srca“.

Dijana trenutno živi u Nemačkoj gde radi na privatnim proslavama,  a iako ima mnogo godina iskustva u ovom poslu, ali i neostavrenu želju da napravi karijeru kakvu je oduvek sanjala tek se sada okuražila da se prijavi u najpopularniji šou veterana.

9d57f40d0416eff9b97c75d8a3c53ac6128aa012

– Razmišljala sam i ranije da se prijavim za ovo takmičenje, ali nisam imala hrabrosti. Proživljavala sam sudbinu sa svim takmičarima. Ovo za mene nije takmičenje, već jedno lepo druženje i jako sam uzbuđena- objasnila je takmičarka.

Dijana tvrdi da su uvek prave godine kada se čovek tako oseća, i da se ne kaje ni zbog čega u životu.

– Ne kajem se ni zbog čega. To su bile odluke za koje sam mislila, u tom trenutku, da tako treba. Jedino mi je žao što nisam provela više vremena sa roditeljima dok su bili živi. Čovek uvek misli da ima više vemena ali život brzo prođe– iskrena je bila ona.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić/ J. Jović