Login/Registracija

Nedostaje mu: Ako se Marta ne vrati, OŽENIĆU SE OPET! (VIDEO)

U poslednjoj emisiji pred letnju pauzu, u žiriju su se pored Mareta našli, Tijana Dapčević i Mile Kitić!

Kako je pandemija korona virusa pogodila mnoga zanimanja, a najvipe pripadnike šou biznisa, pitali smo Mileta ima li planova za nastupe tokom leta: ,,Ja imam nemačke papire, i ako mogu da odem, nema posla“.

Zbog radne dozvole koju poseduje, Mile može da uđe u brojne zapadne zemlje, ali mu je sve to džabe, kako kaže, ukoliko ne bude bilo tezgi.

Njegova supruga Marta Savić, nalazi se na Dominikani već mesecima, pa je Mile otkrio kada se konačno vraća i da je se uželeo: ,,20. februara je otišla, čujemo se svaki dan, dobro je, kupa se, ali joj je i to dosadilo više. Tamo aerodorom ne radi od 10. marta. Trebalo je da dođe 11.juna ali eto, još uvek nije došla, ali bi trebalo da se vrati početkom jula“ a onda nas je nasmejao sledećeom izjavom- A ako se ne vrati, oženiću se opet.

S obzirom da ima dosta ugovorenih nastupa po Hrvatskoj, Mile će verovatno spojiti lepo i korisno, pa prilikom gostovanja u ovoj zemlji ostati i da letuje kod prijatelja.

Za kraj nam je otkrio i kako je ćerka Elena i da li nam sprema nešto novo, a pevač je otkrio sledeće: ,,Sprema duet baladu sa Jocom Stefanovićem. Veoma neobičan spoj“.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac