Login/Registracija

NEĆETE VEROVATI ČIME SE KEBA UMIVA: Ovaj bjuti trik morate da primenite!

Jedan od najdoteranijih muškaraca na estradi, Dragan Kojić Keba, nije slučajno na dobrom glasu, ne samo kada je u pitanju pesma, već i njegov fizički izgled i stajling. Kako za sebe kaže da mu je bitno da dobro izgleda, u skladu sa tim se i ponaša te gde god da se pojavi za njim se mogu čuti samo pozitivni komentari.

– Teško mi pada recimo kada oram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice- otkrio je pevač za Grand.

Dugogodišnje iskustvo Kojića je naučilo da je za lepotu presudan i unutrašnji osećaj zbog čega mnogo pažnje posvećuje održavanju duhovne forme, a ne samo fizičke.

– Da, održavam psihičku formu. Dobre i pozitivne misli su tu od presudnog značaja. Kao što vežbam da pevam, tako vežbam i dobre misli. Mozak je osetljiv i ako ti promakne neka loša misao posle ti treba duplo više vremena da je se oslobodiš- objasnio je Keba.

POGLEDAJTE I

Keba šokirao sve kada je otkrio NA KOM JEZIKU SNIMA PESMU: „Osvojiću i to tržište“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović