Login/Registracija

NE PESMA VEĆ PESMETINA: Legende i Merima Njegomir objavili duet koji gađa pravo u srce (VIDEO)

Nakon nedavno objavljenog albuma sa novim pevačem Nikolom Zekićem i 33 godine postojanja, čuvena grupa „Legende“ konačno može da se pohvali ženskim vokalom u svojoj diskografiji.

Kao što su nedavno i obećali prilikom gostovanja na Grand televiziji, poštovaoce njihove muzike obradovali su duetom sa legendarnom Merimom Njegomir koji nosi simboličan naziv „Ljubav traje“. 


Iako je u medijima kao bomba odjeknula vest da je legenda narodne muzike u lošem zdravstenom stanju, frontmen popularnog sastava Zoran Dašić Daša ne krije zadovoljstvo i ponos što je njihova pesma u koju ulažu velike nade, ipak ugledala svetlost dana.  

– Mnoge moje kolege, među kojima je i Momčilo Bajagić Bajaga, rekle su da ovo nije pesma, već pesmetina i da će postati evergin. Pre mesec dana smo je samo ekranizovali studijski, ali se nadam da će pesma uskoro dobiti i pravi spot. Merimi svi želimo da brzo ozdravi,a ja se iskreno nadam i verujem da će biti bolje – istakao je Daša za Grand Online i dodao da mu je pevačica mnogo puta pomogla u životu i da je ova pesma samo jedan deo zahvalnosti i poštovanja koje ima prema njoj.  


– To je moja muzička majka. Sa takvom legendom naše srpske muzike dečački snovi postaju java – naveo je Dašić nedavno za naš portal. 

Inače, kompletan autor ovog legendarnog dueta je frontmen grupe koji je ostao veran prepoznatljivom muzičkom stilu „Legendi“ i Merime, što je naišlo na odlične reakcije publike.

„Ovo je ozbiljna pesmetina“, „Savršenstvo dva vokala“, neki su od komentara na duet koji možete da poslušate u nastavku.

POGLEDAJTE I 


Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić