Nathalie Prijović u suzama: „Retko zaplačem pred ljudima, ali nisam mogla da izdržim“

nathalie prijovic

Iza Nathalie Prijović, finalisktinje šoua „Nikad nije kasno“, je veoma težak i bolan period koji je usledio nakon što se njen suprug ubio i ostavio je samu sa ćerkama. Od tad pevačica se bori sa svakodnevnom tugom i prazninom koju nekako uspeva da prebrodi zahvaljući deci, a iako retko zaplače, Nathalie se ovih dana potpuno slomila.

Glavni krivac za to je njen kolega iz takmičenja Dejan Drašković koji je uspeo da istinitom pričom izazove lavinu emocija kod pevačice.

NATHALIE PRIJOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 8 ok

-Izuzetno retko zaplačem pred ljudima. Ali kada mi je Dejan Drašković pustio tu pesmu prvi put, nisam mogla da izdržim. Hvala ti Dejane na emociji, hvala ti– napisala je Nathalie i podelila video koji ju je doveo do suza.

Reč je o pesmi koja govori o ljubavi dvoje mladih, a koja je prekinuta nesrećnim slučajem.

nathalie place

Najveća ljubav Toma Božinovića, autora Dejanove pesme, tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći, nakon što ga je ugledala sa drugom devojkom, a bol koja traje godinama unazad Dejanov prijatelj pretočio je na papir.

Ukoliko niste čuli Dejanovu pesmu, učinite to sad. Verujemo da će i vas raznežiti ova tužna ljubavna priča.

Podsetimo, Nathalie je u finalu otkrila da joj je tu noć suprug posebno nedostajao, kao i da je uspela da se oporavi nakon tragedije.

-Evo večeras sam sama, Nenad treba da bude tu pored mene… Mmislim da kada sam pevala pesmu u finalu, bilo je toliko nervoze, besa. Nisam to prevazišla i ne znam da li ću moći… Emisija mi je mnogo poogla, imala sam drugi fokus, ne samo to ružno što se desilo – rekla je Nathalie.

I njen kolega iz takmičenja nedavno je za Grand otkrio svoju potresnu priču, koju je tokom takmičenja skrivao od javnosti.

Njegovu emotivnu ispovest o tragično nastradalom sestriću možete da pogledate u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić