Login/Registracija

Našao je vagu koja može da ga izmeri, a sad mršavi i dok peva (VIDEO)

Otkako se pojavio u šouu „Nikad nije kasno“ Dejan Ćosić, poznatiji kao Džozef, izaziva veliku pažnju javnosti. Pored specifičnog repertoara i neverovatnog talenta, ovaj takmičar izdvaja se i fizičkim izgledom, zbog čega su klinci počeli da ga „prozivaju“ (OVDE).

Do nedavno je „muku mučio“ sa prekomernom kilažom koja se odrazila i na njegovo zdravlje, a sada je odlučan u svom cilju da drastično smrša. Kaže da ga je učešće u takmičenju veterana nateralo da se pokrene i u fizičkom i u muzičkom smislu. 

„Moram da se pohvalim da imam 15 kilograma manje. Plan mi je da skinem bar još 17“, kaže Dejan i dodaje da je već neko vreme na posebnom režimu ishrane i da mu to veoma prija.

„Imao sam 167 kilograma, a sad vodim računa šta jedem. Izbacio sam so, šećer… Pošto sam našao vagu koja može da me izmeri, sad sebe stalno podstičem i motivišem svakog jutra“ , dodaje Džozef i šali se da sad mršavi čak i dok peva. 

A koja je tajna njegovog mršavljenja, zašto misli da je jedinstven i kakve su mu prognoze za finale „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu:

POGLEDAJTE I

Češalj mu je bio jedina igračka u detinjstvu, ima više od 150 kilograma, a evo zašto ga je nekad zbog toga BLAM (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić