NAPETOST I SUZE OBELEŽILI EMISIJU „Džabe plačeš“, poručio Žika, a evo ko je slavio prolazak u četvrti krug

Veče duela i spektakularan početak šoua „Nikad nije kasno“, koji su otvorile pesmom Slađa Allegro i Ivana Peters, obeležili su drugu emisiju trećeg kruga. Odabir duelista za večerašnju emisiju napravio je članovi žirija ozbiljan problem u odlučivanju ko treba da nastavi takmičenje, a Saša Milošević Mare konstatovao je da su takmičari odabrali baš teške pesme za pevanje. 

Osam takmičara nadmetalo se u duelima, a ocenjivao ih je žiri u sastavu Mare, Ivana i Slađa. 

7b1f7ef26c173014a2fa9d7f2f82169f403b99cc

Led je večeras probio duel koji su činili Milan Rili i Davor Ivanković, zabavnjaci koju su odabirom pesama raznežili sve u studiju. A ko je u ovom duelu slavio pobedu, saznajte OVDE! Nasmejani Poštar i čovek sa nekoliko različitih imena dodatno su zabavil publiku, ali jedan od njih imao je ubedljivu prednost zbog dosadašnjih nastupa (VIŠE O TOME OVDE). 

Pravi spektakl desio se tokom duela dve talentovane pevačice, koje su maestralnim nastupima oduševile ceo region. Žiku Jakšića posebno je raspametio talenat jedne od njih, pa je tokom nastupa oduševljeno vikao da je reč o pravom talentu, dok je žiri dodao da se sa takvim darom jednostavno rađa. A o kojoj se pevačici radi, saznajte OVDE!

Ništa manje zanimljivo nije bilo ni tokom duela pravih narodnjaka Sebastijana i Muharema, pevača koji su svoju sreću davno potražili u inostranstvu, a večeras ostvarili svoje snove pojajvivši se u „Nikad nije kasno“. Kompletna njihova porodica iz Brisela i Nemačke došla je za Beograd kako bi im pružila podršku u takmičenju, a dolazak čerke jednog od takmičara posebno je raznežio sve. Žika je ponovo pokazao koliki je poligota, pa smo u emisiji imali i kraći kurs franskuskog i rumunskog jezika. 

Pored sjajnog šoua, imali smo priliku i da uživamo i navijamo za takmičare u duelima, ali su žiri, orkestar Aleksandra Sofronijevića i publika u studiju presudili su na kraju.Ipak, pojedini takmičari nadmetanje i glasanje doživeli su stresno, pa se jedma od takmičarki i rasplakala. 

„Pa što plačeš? Nemoj, molim te. Lepo si pevala“, rekao je Žika Jakšić Klaudiji koja je grcala u suzama.

e05cc7a9f6e126f2d5ebc2b57127e47c3847cad7

„Džabe si plakala“, prokomentarisao je Žika, nakon što je Dragana Katić pročitala njeno ime i proglasila je validnim učesnikom četvrtog kruga. Pored Klaudije Klanac Pušković, u naredno koli plasirali su se i Davor Ivanković, Sanja Živković Caca, Zoran Stojanović Poštar i Sebastijan Mahmud. 

6bb761e4c6c3f08722fc5ed8ba5cdd94f16e08e4

Preostala tri takmičara idu na online glasanje, koje se odvija na našem sajtu OVDE, a publika će u narednih 48 sati odlučiti ko će se od njih pridružiti ekipi u četvrtom krugu. U glasanju učestvuju Milan Rili, Perica Panić i Muharem Mujo Ortmans, a samo jedan od njih dobiće šansu da zapeva i u narednom kolu takmičenja. 

c95160a9265a199e9084173ee4a1679a8801a00e

Foto: Z:K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić