NAPETO DO SAMOG KRAJA Sebastijan raspametio Aličićevim hitom, Mujo se borio Šabanovom pesmom, a evo ko je POBEDIO u DUELU

Kad se ukrste narodnjaci, nastaje pravi šou! Baš to priredili su nam Sebastijan Mahmud i Muharem Ortmans, duelisti trećeg kruga „Nikad nije kasno“. Prvi takmičar na maestralan način otpevao je pesmu „Sumorno jutro“ Ljube Aličića, a na njegov nastup niko u studiju nije ostao ravnodušan. Možda jer je takmičar dobio dodatni elan, budući da mu je u podršci bila cela porodica iz Brisela. 

„“Meni je čast što je moja ćerka Malisa po prvi put u studiju, što me podržava večeras“, istakao je takmičar koji je pokupio simpatije žirija, a Žika je iskoristio priliku da u emisiji promoviše nekoliko stranih jezika. Prvo je sa Sebastijanovom porodicom pričao na francuskom, da bi kasnije propričao i rumunski jezik.

„Sve Žika zna i razume“, sa osmehom je konstatovala Ivana, a zatim je Slađa Sabastijanu uputila komplimente. 

d2996a22eea655f3779fe6a0fcb4848f36403e60

„Uživali smo svi u studiju. Energija, emocija, osmeh, sve što treba da ima jedan pevač, on ima. I to se i vidi i čuje“, prokomentarisala je oduševljeno Slađa, dok Ivana smatra da se ovakav talenat rađa, da ne može da se nauči.

„On peva kao da ima 30 godina, a 100 godina iskustva“, dodao je Mare.  

21e1edc252920e732e1758acb33ea61bc44e4eb1

I njegov protivnik razdrmao je publiku i to antologijskom pesmom „Kad ljubavi dođe kraj“ Šabana Šaulića, a njegova emocija u glasu oduševila je sve. 

„Toliko ljubavi izlazi iz vas. Vi živite od ljubavi prema muzici i to se čuje“, prokomentarisala je Slađa, a Mare je konstatovao da su večeras svi takmičari izabrali baš teške pesme za pevanje. Nijednu zamerku nije imala ni Ivana, ali je istakla da će joj biti jako teško da glasa večeras. Ipak, to je morala da uradi na kraju duela, a nakon glasanja stručnog žirija, orkestra i publike u studiju u četvrti krug plasirao se Sebastijan i to sa rezultatom 3:2. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić