Login/Registracija

Nakon nastupa mu se usijao telefon, a onda je usledilo pravo iznenađenje: „NISAM IH ČUO DESET GODINA“

IMG 4519

Iako je beskrajno talentovan za muziku, Grujicu Nikolića publika je već na prvu zavolela zbog njegovog šarma i osmeha koji su mu najjače oružje.

Uvek spreman da udeli lepu reč i topli savet, ali i da zagreje tuđa srca dobrom pesmom i ovoga puta pojavio se na velikoj sceni Granda sa širokim osmehom.

-Ja sam uvek bio nasmejan, veseo i raspevan i uvek ću biti takav- rekao je Gruja, a Mareta je kao i uvek zanimalo kakve su reakcije okruženja nakon prvog nastupa u „Nikad nije kasno“.

-Pa bio je dobar prošli nastup, ja sam zadovoljan mada uvek može bolje. Kako dozvoli trenutak i glasovne mogućnosti. Telefoni su se usijali, imam mnogo prijatelja, ali su mi se javili i neki ljudi koje nisam čuo deset godina da mi kažu da sam bio odličan- ponosno je priznao takmičar.

IMG 4518

I već nakon osmeha sa kojim se pojavio pred stručnim žirijem uspeo je još jednom da ih oduševi, izborom numere. Kada su čuli da će večeras zapevati „Stanite dani, stanite noći“ usledila je lavina pohvala, ali i nestrpljenje da čuju kako to zvuči u Grujinoj izvedbi.

-Jako sam uživala, volim ovu pesmu i obožavam kako je Gruja to doneo! Sve sam ti verovala i žao mi je što pesma ne traje još duže- našalila se Andreana, a lepim rečima pridružio se i Nikola.

-Ja kao kafanski čovek volim stvarno ovu pesmu, meni se jako dopalo jer se vidi da ima života u tebi. Ja ti verujem, ali tehnički sigurno da može da bude bolje. Samo guraj i gazi i samo napred!

IMG 4390 1

Lavinu emocija svojim pevanjem izazvao je i kod predsednika žirija, Saše Miloševića Mareta koji je svaki stih pomno ispratio.

-Nismo uspeli da zaustavimo vreme ali je Gruja uspeo nešto jače od toga, da vrati to vreme. Meni su krenule čak i neke crno bele slike u glavi. Ali ono što je najvažnije je što si dobio dugačak i pravi aplauz koji si zaslužio, to je prava mera- rekao je Mare.

IMG 4534

I verovatno da je Gruji sve išlo kako je zamislio s obrzirom da su na sceni bili njegovi unuci i ćerka koji su ga zajedno sa Žikom Jakšićem tokom celog nastupa podržavali svim srcem.

-Uh, mislim da je tata zaslužio ovu scenu. Bio je fantastičan, čitav život peva. Kad sam, bila mala vikendom je uvek išao da radi, pevao…- rekla je takmičarova ćerka.

Iako se Grujina naslednica Jasmina nikada nije bavila pevanjem, potpuno hrabro stala je uz svog oca, rame uz rame na sceni, a numerom „Šta to radiš Maro“ zabavili su ceo studio.

IMG 4528
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović