Login/Registracija

Nakon finala Željko OTKRIO koji takmičar ga je FASCINIRAO: „ON je SVESTRAN“

Već decenijama Željko Samardžić imao veoma uspešnu karijeru koju je gradio isključivo neverovatnim glasom i dobrim pesmama. Iako je izabrao svoj stil,, zbog koga ga publika obožava, smatra da je jedna stvar za svakog izvođača veoma važna.

– Moram da vam kažem da ja mnogo volim svestrane pevače, to je bitno, pevače koji sve umeju da pevaju. Nedavno sam bio u žiriju takmičenja „Nikad nije kasno“, slušao sam jednog momka, Azaro mu je nadimak koji je toliko svestran pevač. Bukvalno peva i narodnu i pop muziku jednako dobro- istakao je Samrdžić te dodao je i odabir pesme veoma važan na šta neretko i mladim pevačima skreće pažnju.

– Kada je dobra pesma onda je sve dobro. Mene kada neko zove od autora i kaže da ima dobru pesmu ja se obradujem- rekao je sa osmehom.

I u samom finalu Jakšićeve autorske emisije našao se u stolici žirija na radost velikog broja gledalaca. Iako mu nije bilo lako budući da se na sceninašlo sjajnih dvanaest veterana, Željko je odlučio na osnovu čega će ih ocenjivati.

– Ja uživam u interpetacijama i ne posmatram ostale stvari koje su kao bitne. Najvažnije je da neko odlično peva, da ima osmeh, da voli publiku i da uživa, jer će tako uživati svi oko njega- poručio je pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović