Nakon finala NIKAD NIJE KASNO, BIVŠI TAKMIČARI dali svoj SUD o pobednicima i glasanju

Nakon spektakularnog finala emisije „Hikad nije kasno“, gde se lentom najboljeg okitio Dubravko Biondić, zatim Boban Canevski i Amer Čengić Čenga, nekadašnji učesnici poznatog muzičkog serijala dali su svoj sud o finalnoj noći i otkrili šta misle o pobednicima.

I dok je nekima žao što njihovi favoriti nisu pobedili, drugima je drago što je pobedila muzika, budući da su sva tri pobednika žanrovski različiti. Ipak, u jednom su se složili, a to je da su svi pomno pratili fantastičnu završnicu sedme sezone.

3c15aa72526dfefb48be4ccb0077ed1fb8f8a2a9

Vladimir Vještić svim srcem bio je uz sve finaliste, a posebno uz rokera Amera Čengića Čengu koji je na njega ostavio najjači utisak, a koji je odneo pobedu od strane stručnog žirija.

– Čenga je autentična pojava. Osim nesumnjivog talenta koji poseduje i žanrovske bliskosti koju imam sa njim, odmah mi je skrenuo pažnju način na koji donosi muziku. Ne mislim samo na vrhunsko izvođenje i posebnu pojavu, tu je i uverljivost u izvođenju, koja je najčešće onaj X faktor koji razlikuje vrhunske od prosečnih izvođača – istakao je Vještić i osvrnuo se na glasanje u takmičenju, kao i na svoje nekadašnje učešće.

– Još jednom se pokazalo da sistem ocenjivanja koji emisija „Nikad nije kasno“ gaji zaista do finala dovede najbolje izvođače. Mene je ovaj format inspirisao da u relativno zrelim godinama nađem u sebi sve ono što sam tražio decenijama. Uverili su me da kao petodesetogodišnjak mogu da budem najbolja verzija sebe– istakao je Vladimir za Grand Online. 

c2d5f5f1840634dc508fe7ee32ed28933295752b

Veliko finale prikovao je za TV ekran i finalistu iz prve sezone Muhameda Hameta Nalića. On je čestitao svim učesnicima i otkrio za koga je navijao.

– Iskreno, svih 12 finalista su pobednici jer su pojavljivanjem na sceni ostvarili svoje snove iz mladosti. Ne bih znao koga da izdvojim posebno, možda Čička, jer je bio drugačiji definitivno, a i odličan je pevač. Ma, svi su top, bukvalno su nijanse presudile- rekao je Hame, dok nekadašnja, jedna od najstarijih pobednica otkrila da ju je odluka SMS publike posebno podigla na noge. 

Boban Canevski doneo je veliku radost Makedoncima, a među njima je bila i 94-godišnja Dobrila Čabrić koja nije mogla da zaspi od sreće.

–  Pomno sam pratila finale i kad sam čula da je naš Boban pobedio, jako sam se obradovala. Zapravo, svi Makedonci su se radovali i dalje se raduju njegovoj pobedi. Ovde sve televizije i dalje ne prestaju da ga hvale i čestitaju. Sreća je zaista velika u Makedoniji i ja sam posebno radosna zbog toga- izjavila je Dobrila.

356696f0f6dc559a0bdef761999d951fef057005

Još jedan pobednica pratila je čitav serijal i zbivanja u finalnoj noći. Zorica Erić navijala je za više njih u ovoj sezoni, zbog čega razume poznate ličnosti koje su glasale za svoje favorite, ali je zbirom glasova odlučeno da je Čenga pobednik stručnog žirija. 

Kako je rekla, na kraju je prezadovoljna i odlukom SMS i Fejsbuk publike, a i glasanjem žirija. 

– Pobednici su odlični, bukvalno su nijanse bile u pitanju. Ja lično ne bih znala kako i za koga da glasam jer su svi bili fenomelani -izjavila je Zorica i čestitala svim učesnicima ovogodišnjeg serijala „Nikad nije kasno“.

9d6285ec7d4eafe3736ae4556d5489ea2a02b2c8

Radost sa finalistima deli i Maja Marinković, takmičarka koja je prošle godine takođe stigla do velike završnice šoua veterana, a i ove imala je samo reči hvale za sve učesnike.

Finalnu noć opisala je kao uzbudljivu, a pobednicima čestitala na sjajnom plasmanu u najemotivnijem takmičenju. 

Uživala sam gledajući i sada delim njihovu radost, a svima ostalima čestitam na plasmanu, kao i svim učesnicima tokom cele sedme sezone. Produkciji, orkestru, svim novinarima čestitam i želim lep odmor i još uspešniju narednu sezonu – poručila je Maja. 

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I

Nakon finala Željko OTKRIO koji takmičar ga je FASCINIRAO: „ON je SVESTRAN“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić