Login/Registracija

NAJLEPŠE NOTE LJUBAVI: Veteran peva za dame, ulaz na koncert besplatan

Što je nekad u Beogradu bio Željko Samardžić danas polako postaje Dejan Jeknić, finalista šoua „Nikad nije kasno“, koji će i ove godine u prestonici Srbije pevati svim damama. 


Muzički spektakl pod nazivom „Note ljubavi“ najavljen je uoči Dana žena, za 7. mart, u 19 časova i to u Kulturnom centru Čukarica. Ulaz na koncert je besplatan i biće poklon svim damama i ljubiteljima dobre narodne muzike, zbog čega Dejan ne krije neopisivu radost.

– Uvek se radujem koncertima, a pogotovo kad su oni posvećeni ženama, tj kada mi kao pevači imamo priliku da pevamo nežnijem polu. Naravno, koncert nije isključivo za dame, već i za sve ljubitelje kvalitetne narodne muzike koje će tog 7. marta biti na pretek. Tako da pozivam sve ljude dobre volje da povedu svoju lepšu polovinu, majku, sestru i dođu u Kulturni centar Čukarica gde će uživati u najlepšim emocijama dobre muzike – kaže Dejan.


Pored Jekniča na koncertu povodom Dana žena, nastupići i Cakana, Novak Stanković, Vesna Dinić i drugi izvođači.

Podsetimo, Dejan se proslavio učešćem u takmičenju pevača veterana, gde je stigao do samog finala. Nakon završetka takmičenja maksimalno se posvetio muzici, i pored osnovnog zanimanja ekonomiste nastupao po koncertnim dvoranama u Beogradu, a snimio je i pesmu za „Grand produkciju“. 

Nedavno je njegova numera „Jedina“ na Festivalu narodne muzike „Lira“ proglašena za najlepšu pesmu festivala od strane publike.
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić