Login/Registracija

Moramo da je udamo! A evo kakav mora da bude OFICIR za DRAGANU GORUNOVIĆ!

Dragana Gorunović (41) iz Starčeva ne krije da je pevanje njen životni san i poziv. Još od malih nogu pela se na tronožac i pevala na dezodorans umesto mikrofona. A pored ovog sna i dalje se nada da će se ostvariti u ulozi majke. Žika Jakšić je još u prethodnom krugu dobio blagoslov od njenog oca Radosava da joj pronađe mladoženju, a sada je konstatovao da se u drugom krugu prolepšala.

– Imam još da te zadevam, ali ću kasnije – rekao je Žika. – Kakve su reakcije na tvoj nastup u prvom krugu?

– Sjajne! Javilo se mnogo prijatelja, ali i ljudi za koje sam zaboravila da postoje – rekla je ona, a potom zapevala numeru Nade Topčagić „Zaklanjaš mi Sunce.“

Uroš Živković priznao je da mu je čast što se nalazi u takvom društvu, pogotovo što kandidatkinja peva skoro onoliko koliko on ima godina života. Dragani je rekao da je uživao i poželeo joj sve najbolje u daljem takmičenju.

–  Lepo izgledaš, elegantna si. Odabrala si zahtevnu pesmu. Imaš snagu koja mi se dopada i želim ti da napreduješ – rekla je Neda Ukraden.

– I prošli put mi je tvoj izbor pesama bio iznenađenje. Ova pesma ima zahtevan aranžman, zato svaka čast orkestru, a ja je dugo nisam čuo. Prvi put se peva u ovom takmičenju. Fino ti napreduješ i imaš jedinstven put – komentarisao je Saša Milošević Mare. 

Sa Draganom su došli njen brat Miodrag Gorunović, kao i kolega Žerko Radovanović Munja sa kojim nastupa. A Žiku i dalje muči što ona nije udata, pa ga je zanimalo da li se javljao neki oficir i kakav on treba da bude.

– Ništa vredno pomena. Bilo bi lepo da ima zelene oči, da je pametan, nežan, da je vredan…

– Da nije neka štetočina – spremno je dočekao Žika i ispričao da zahvaljujući njegovom sajtu srodneduse, već postoji jedan bračni par. 

Potom su Dragana i Munja otpevali jednu pesmu zajedničkim snagama, a Žika se nadovezao da je ljubav treća najteža nepreboljiva bolest. 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović