Mlada ne skida osmeh sa lica: Ovako je naslednica Vide Pavlović izgledala na venčanju (FOTO)

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 11

Finalistkinja osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Miglena Nikolova Megi, koju su nazvali naslednicom Vide Pavlović, već dugo uživa u skladnom braku sa suprugom Mićom, a naša ekipa došla je u posed fotografije sa njihovog venčanja.

Capture 95

Na fotografiji koju su ustupili za Grandov portal vidi se da par blista od sreće i velike ljubavi, koja je traje i dan danas.

Ona je jednom prilikom ispričala kako je upoznala Miću, i otkrila da se ljubav se dogodila na prvi pogled.

Kada je napunila 21 godinu, prvi put je otišla u Švajcarsku da radi i tada je upoznala čoveka svog života. Kasnije su dobili dve ćerke koje su njihov najveći uspeh.

megi vencanje

Megi je uvek isticala da joj je suprug velika podrška kada je njena muzička karijera u pitanju, ali je poslednjih nekoliko godina imala manje nastupa jer je želela da se posveti deci.

Mića se takođe bavi muzikom, ali i radi u jednoj firmi u Bazelu. Osim toga, oni su vlasnici jedne kafane i tu najčešće zajedno nastupaju.

-Moj suprug je muzičar, takođe radi u jednoj firmi. Imamo kafanu u Bazelu i tu nas dvoje zajedno nastupamo za naše prijatelje i goste. Naša starija ćerka takođe mnogo voli muziku i ima talenat, ali mislimo da je još rano da krene u ovaj posao. Neka prvo završi školu, pa posle može – rekla je Megu i svom profilu.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI FINALE NNK FOTO GRAND 1 ok

Podsetimo, Megi je nakon finala priznala da joj se učešćem u ovoj emisiji ostvario veliki životni san i da dalje nastavlja svoju karijeru u Srbiji.

–Uvek sam želela da gazim na velikoj srpskoj bini. Imala sam prilike da pevam u Bugarskoj, ali mene nekako ne vuče da tamo idem. Porasla sam sa srpskom muzikom, volim ovaj narod i ovu muziku. Hvala Bogu da sam sve ovo mogla da vidim u životu – rekla je Megi u razgovoru za Grand.

BONUS VIDEO: Megi nakon takmičenja okreće novi list

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković