Mirza Selimović- Ne bežim od brzih pesama! (VIDEO)

Pevač Mirza Selimović, kao i većina njegovih kolega trenutno ne nastupa, a u više navrata je isticao kako mu publika neodstaje. Međutim, on je odlučio da spremno dočeka kraj pandemije i predstavi publici novi album na kome je vredno radio.

530793ea7e9a20d067e5664b79a6774695429d1f

-Nedostaje mi publika, toliko sam puta to rekao da je možda suviše govoriti. Vidim aktuelni su online koncerti međutim nije to ta interackcija je kad uživo doživiš i to se ne može opisati ta razmena energije – ispričao je Mirza za Grand Online.

Pored skoro spremnog albuma koji planira da predstavi do leta, pitali smo ga i da li je na pomolu saradnja sa Đorđem Balaševićem s obzirom da smo na društvenim mrezama videli njihovu zajedničku fotografiju iz studija.

-Nadam se da će do saradnje doći. Bili smo u studiju upoznali smo se, i to je moja neostvarena želja iz detinjstva da upoznam Đoleta i sarađujem sa njim. Ne želim sad da kažem biće sto posto ali nadam se da će biti- objasnio je pevač.

46c3370f29ea672501af0d26b5000f2bb8595647

Iako je popularan po baladama, u svojoj poslednjoj pesmi „Bonasera“ predstavio nam se u drugačijem žanru, a kako kaže pesme ne deli na brze i spore.

-Ja sam više tip za balade, ali ne bežim od brzih pesama. Uvek sam bio u deficitu brzih pesama, uvek me vežu za balade, ali ja ne delim pesme na brze i spore. Dobra pesma je dobra pesma, a da li je brza ili spora to nije važno– zaključio je Selimović.

Ceo intervju pogledajte u videu.

PROČITAJTE I 

Mirza Selimović: „Sramota bi bilo da NEMAM DEVOJKU!“ (VIDEO)

Foto: Grand Online / Instagram,
Autor: S. Čumić