MIRJANA BAJČIĆ: „Podigla sam troje dece, sad imam više vremena za svoje ambicije“

Mirjana Bajčić imala je fantastičan nastup u emisiji „Nikad nije kasno“ i sve oduševila kada je otpevala pesmu „Bato“ od Kaliopi. 

Nakon toga u revijalnom delu Mirjani se na sceni pridružila ćerka, a onda su zajedno otpevale pesmu „Ti mi uvek trebaš“.

24222192a3ae13ad52e3b2212f0719b32aa8e0e7

– Bilo je treme, ne znam zašto se ovo dešava i prvi put mi se desilo i sad ponovo, ali nije nesigurnost… Scena je velika, veliki je zalogaj koji smo svi mi zagrizli, pa sad kako ko izađe na kraj sa tim – rekla je Mirjana.

– Nadam se da je bilo dobro, trudili smo se. Svi smo joj velika podrška, cela porodice – dodala je Mirjanina ćerka.

Mirjana je ispričala da joj je porodica uvek bila na prvom mestu i da se zbog toga ranije nije posvcetila karijeri, međutim sada kada je decu izvela na pravi put, rešila je da se malo više posveti sebi.

– Dok su deca bila mala, nisam imala nikakve želje da se bavim time, htela sam na prvom mestu da budem mama, a onda sve ostalo i tako sam i uradila. Podigla sam troje dece, sad imam malo više vremena za sebe, za svoje želje, prohteve i ambicije koje nisam ostvarila kao mlađa… – ispričala je Mirjana.

Mirjanina ćerka Ivana sve je iznenadila kada je ispričala da je odslužila vojni rok, a sada je sa nama podelila svoje utiske i otkrila kako je Mirjana na to reagovala, što možete poslušati u videu ispod teksta:

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić