„Ovo mogu da radim dok sam živa“, Mima Orlović povratila samopouzdanje: „Više se ne poredim“ VIDEO

Od samog početka učešća u „Nikad nije kasno“ Mima Orlović je imala veliku tremu sa kojom je konačno uspela da se izbori.

U intervjuu za Grand, takmičarka je otkrila da joj je samopuzdanje jako važno, ali i da ovoga puta nije zadovoljna nastupom.

-Joj, mnogo je zeznuto (smeh). Imala sam veću tremu baš zbog toga, a malo sam i prehlađena i onda se sve skupilo. Nisam ja baš najzadovoljnija sa ovim, ali dala sam svoj maksimum – rekla je Mima.

mima orlović molitva

Takmičarka je istakla da joj vera u sebe pomaže da se predstavi u što boljem svetlu čak i kada joj ne ide sve kao je zamislila.

-U tim situacijama energija uvek izlazi napred – rekla je Mima i otkrila kako se bori sa samopouzdanjem.

-Kada sam bila mlađa bilo je teško ali sada kada sam starija znam da vredim i nekako me to drži uvek. Ranije sam se uvek poredila sa drugima ali sada više ne. Ja sam to što sam, znam da imam kvalitet i ne može ništa da me poljulja – objasnila je Mima.

mima orlović molitva

Ona je tokom takmipčenja pokazala da ima i fantastičan falset a sada je objasnila kako joj to plazi za rukom.

-To je kod mene prirodno kao što je i sve kod mene prirodno. Nisam učila ništa, kao ni falset. Mislim da generalno emocija to izvlači iz mene – priznala je Mima i dodala da je ipak imala velika očekivanja.

-Bila bih lažno skromna da ne kažem da ne očekujem finale ali kako bude biće. Možda su zvezde danas drugačije nameštene. A baš sam se sada i prehladila, ali ništa to nema veze. Bitno je da ja znam ko sam i da mogu ovo da radim dok sam živa – zaključila je Mima.

mima orlović molitva

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić