„Nije bilo praznovanja, teško smo živeli“, Mima Bažalac se sa tugom prisetila detinjstva: „Sada je to iza mene“

Mima Bažalac se sa tugom prisetila detinjstva
Mima Bažalac se sa tugom prisetila detinjstva

Novoj godini i praznicima raduje se ceo svet, međutim za Mimu Bažalac oni nisu oduvek bili bajkoviti.

Pvačica je istakla kako ne voli da govori o tradiciji i običajima, jer ih u detinjstvu nije često proslavljala, ali da se oduvek trudila da svojim ćerkama i unucima priredi sve što je bilo u njenoj mogućnosti.

miman bazalac

Mima Bažalac se sa tugom prisetila detinjstva

O praznicima iz detinjstva ne bih jer smo baš teško živeli, tako da nije baš bilo nekog praznovanja, većinom je bila borba za preživeti dan. Sve u svemu, sad je velika većina ružnih stvari iza mene i verujem u bolje dane – rekla je Mima i otkrila da uživa u spremanju doma za svoje najmilije:

-Za prazničnu trpezu sam isključivo ja zadužena, naravno uz pomoć dece. Praznike ne možemo zamisliti bez bogate trpeze i pune kuće dece- rekla je Mima.

mima bazalac kaver
Mima Bažalac se sa tugom prisetila detinjstva

Mima je za naš portal otkrila i kako provodi dane oko praznika.

Euforija je krenula sa dolaskom decembra. Dve nedelje sam pevala u Cirihu, pred doček pa sam bila kod kod ćerke i unučića koji tu žive , aonda sam se vratila u Kraljevo. Doček je bio radan i veseo i nadam se još bolja godina koja nam stiže– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Mima Bažalac- Uzmi me rukama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić