Login/Registracija

Mickey Tijanu vratio u prošlost, a u ovom duelu blaga prednost za Dejana!

Posle dama na red su došli i momci. Kao drugi par duelista na scenu su izašli Dejan Ćosić Džozef (45) iz Beograda i Mickey Wynne (49) iz Brajtona. Na samom startu Žika Jakšić predstavio je i njihovu podršku. Ovog puta Mickey je došao sam, dok su Dejana Ćosića pratila dvojica prijatelja, ovog puta i poznati bubnjar Miloš Đurić koji najviše nastupa u inostranstvu. 

Rok spektakl! Džozef raspametio nastupom sa kumom, a onda otkrio čemu služi češalj!

Prvi se predstavio Dejan, a sada je izabrao numeru Dina Martina „Sway.“ Najpre ga je komentarisao Mickey koji je rekao da njegov kolega ima odličan glas i da peva iz dubine duše. 

– Deki je sjajan, čekam da otpeva jednu srpsku pesmu – poručio je Saša Milošević Mare, a on je obećao da će biti i toga.

– Genijalno! Znam Dekija iz neke šesnaeste priče i čula sam ga kako svira na češću, što je odlično! Oduševljena sam izvedbom, uvek peva iz duše. Srećna sam što je tu – rekla je Tijana Dapčević.

– Gledao sam ga i ranije. U svakoj emisiji je sve bolji i bolji – primetio je Đani. 

Zbog Beograđanke ovaj Englez propričao srpski, a evo šta je naučio!

Mickey Wynne odlučio je da izvede numeru Džona Lenona „Imagine,“ a divna poruka pesme i njegovo izvođenje ganuli su žiri.

– Hvala vam za ovu pesmu, vratili ste me u prošlost kada sam svakodnevno slušala „Beatles-e.“ Imate dušu i hvala vam što ste ovde – obratila mu se Tijana na engleskom na šta je njen kolega Đani rekao;

– Sve verujem Tijani što je rekla!

Mare je rekao da kandidat postaje sve bolji i bolji i da mu je večerašnje izvođenje najbolje do sada. 

Potom je usledilo glasanje, a blagu prednost dobio je Dejan za kog su glasali Đani, Tijana i orkestar Aleksandra Sofronijevića, dok su publika i Mare svoj glas dali Mickey-u.  

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović