Login/Registracija

MENJA PROFESIJU? Glumac otkrio da ga zovu da PEVA NA SVADBAMA

Milan Vasić pored toga što je izvrstan glumac, može se pohvaliti i pevačkim talentom, a dve pesme koje je snimio odmah su pronašle put do srca publike. 

Međutim, kako kaže nakon ove dve pesme počele su da pristižu i brojne poslovne ponude da nastupa na veseljima, ali je to odbio, a sada je otkrio razlog.

e927ba1553e1c43f2c65b92aa1e00b3bf15343d2

– Imao sam i posle prve pesme dosta ponuda, svadbe, veselja, ali ne ono da idem tamo kao pevač već da tu pesmu otpevam par puta, ali iskreno još uvek se ne osećam tako da to treba da radim. Prosto mi za sad to ne ide tako glumac otišao da peva na svadbi, ali svoje pesme bih svuda pevao, sve što je vezano za humanitarne programe, za crkvu, to bih nastupao bez razmišljanja i bez para naravno. Kad te neko pozove da mu pevaš na svadbi oni nude i novac, ali nije sve u novcu, ja bih nekako da držim do sebe koliko god mogu – rekao je glumac u emisiji „Grand magazin“ i dodao:

– Nije to ništa loše, da sam pevač i da se bavim time i da živim od toga naravno da bih išao i da bih jedva čekao te pozive, ali za sada prosto ne vidim sebe na svadbama.

Foto: Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić