Login/Registracija

Megi i Žuža, suparnice iz duela postale velike prijateljice, palo i krštenje: „Mnogo me podseća na nju“(VIDEO)

megi i zuza 2

Takmičarke Miglena Nikolova Megi i Žužana Varga uneli su veliku energiju na sceni šoua „Nikad nije kasno“ i pružile niz emocija publici i televizijskim gledaocima, a za Grand su otkrile da se između njih dvoje koje su bile međusobne duelistkinje zapravo rodilo veliko prijateljstvo.

Megi je bila vidno uzbuđena nakon prolaska u polufinale, a otkrila je da ovakav uspeh nije mogla ni da zamisli.

-Nisam uopšte ovo očekivala i drago mi je da sam stigla na korak do finala. Moram da naglasim kako mi je mnogo lepo ovde – rekla je Megi i dodala:

-Neću reći kako ću ja da budem pobednik jer kome je rečeno tome je i suđeno. Drago bi mi bilo da svako od nas dobije neku titulu jer svi su super. Baš svi – rekla je Megi.

IMG 1594 1

Žuži je za dlaku izmakao prolaz u polufinalnu takmičarsku rundu.

-Nikad nisam najzadovoljnija svojim nastuopom, pa je tako bilo i ovoga puta. Lepo mi je što sam ovde, upoznala sam Megi koja je prepozitivna žena. Dopada mi se naročito što ovde nema toga da je neko ljubomoran jedan na drugog zbog tuđeg uspeha. Sada smo svi, što bi se reklo, zajedno smo jači, pa ko pobedi. Volim da se radujem nečijoj sreći a danas je malo ljudi koji to umeju – rekla je Žužana koja je sigurna da će se ona i Megi družiti i nakon takmičenja.

IMG 1623

Ove dame potvrdile su ono što karakteriše emisiju „Nikad nije kasno“ a to je da se mnoga lepa prijateljstva sklapaju nakon učešća u ovom popularnom muzičkom takmičenju.

-Dogovorili smo se da ćemo kada se sve ovo završiti pozvati sve i napraviti jednu feštu za našu dušu – naglasila je Žužana.

IMG 1643 1

Megi je otlkrila i da je u veliki Grandov studio stigla pravo iz Švajcarske.

-Sinoć sam doputovala, a jutros sam se malo prošetala kroz moj Beograd koji volim najviše na svetu, i potom pravo u emisiju. Nema nikakvog umora, sve prođe – rekla je Megi, a Žuža dodaje uz poznatu, sada već retro krilaticu:

-Nema odmora dok traje obnova – dodala je Žuža što je nasmejalo njenu prijateljicu.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 11

Megi je otkrila i da će održati oberćanje da će promeniti ime lokala koji uspešno drži godinama u Švajcarskoj.

-Naravno da ću da promenim ime kafane. Niko više ne govori „Idemo kod Miće na piće“, Svi kažu kako idu u „Nikad nije kasno“, a moraćemo i da proširimo kapacitet – obećala je Megi.

ZUZANA VARGA 52 GOD. VRBAS 8

Uvek vedra pevačica dala je i novo ime Žužani.

-Mnogo mi je lepo u društvu sa njom i krstila sam je u Goca Tržan. Mnogo me podseća na nju. Pozdrav i za koleginicu Gocu – dodala je Megi a otkrila je i šta sprema za polufinale.

-Imam spremno, pošto su pisali da sam naslednica Vide Pavlović otpevaću jednu njenu pesmu – rekla je Megi.

Ceo razgovor sa Megi i Žužom možete pogledati u videu:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković