Marko Žigmanović: Ne znam da li ću ikad moći da se odužim Željku Bebeku (VIDEO)

Zahvaljujući svom moćnom glasu i učešću u prvom serijalu šoua „Nikad nije kasno“ Subotičaninu Marku Žigmanoviću se život promenio iz korena. Pored toga što je postao poznat mimo svog rodnog grada, ovaj simpatični pevač uspeo je da svojim talentom fascinira i Željka Bebeka kom je Marko bio specijalni gost na koncertu u Beogradu. U intervjuu za grand.online Marko priča o takmičenju veterana, nagradi koju je dobio od emisije „Nikad nije kasno“, o Bebeku, ali i daljim planovima u karijeri.

Šta se nakon finala promenilo u Vašem životu?

Promenilo se mnogo toga, sada je svaka svirka dobila drugačiju dimenziju, jer ljudi drugačije reaguje na mene. Sada obično kada dođu na moje nastupe kažu „to je onaj Marko što je pevao sa Bebekom“. Ja sam o ovome maštao i čekao sam trenutak da se ispuni ono što sam sanjao sa dvadeset godina.

Željko Bebek je ispunio svoje obećanje i pozvao Vas da mu budete specijalni gost na koncertu. Kako je pevati sa legendom rok muzike i to u prepunom „Sava centru“?

Bilo je čarobno, Željko Bebek mi je učinio veliku čast i ne znam da li ću ikad moći da mu uzvratim,a voleo bih da mogu. Nisam mogao ni da sanjam, niti da pretpostavim da će se dogoditi da pevam sa jednim velikanom i to u prepunom „Sava centru“,. Bio je čaroban trenutak kada je u krcatoj hali prozvao moje ime i pozvao me da mu se pridružim na bini, ali ali nažalost nemam nijedan snimak sa tog koncerta i zbog toga mi je baš žao.

Šta Vam je rekao nakon koncerta?

Rekao mi je mnogo toga, pričali smo kao da se poznajemo dugo godina i dao mi je nekoliko saveta. Glavni savet je da što pre snimim svoju pesmu i već uveliko radim na tome.

9823b4dd66c6f7286a168631070ed208c4fdee48

I kada možemo da očekujemo Vaš prvi singl?

Uskoro, nadam se da će biti oko Nove godine, skoro sve je spremno. To je pesma za koju sam napisao tekst još pre više od deset godina,a zove se „Ljubavi nema za sve“. U mom je fazonu, neki melodični pop rok i lako ulazi u uši, izuzetno je pevljiva . Autori su moji drugari iz Subotice i ja, koji smo rešili da tu pesmu izvučeno iz zaborava, da joj damo novi zvuk.

Možete li da nam otkrijete bar jedan stih nove pesme?

Naravno, otkriću vam prvi stih. „Koliko godina broje, te oči kesten boje? Za jednu noć ti bi prodala sve, ceo svoj svet“. Za sad toliko, a uskoro ćete čuti celu pesmu.

Dok čekamo da čujemo njegovu pesmu, uživamo u Markovom i Bebekovom duetu iz prošlogodišnje sezone:


Autor: I.Ankić