Login/Registracija

„Mama NIJE ŽELELA da ga vidi“ Ivana Dudić progovorila o porodičnim odnosima

Glumica Ivana Dudić retko iznosi detalje iz svog privatnog života, ali je napravila presedan kada je sa širokim auditorijumom odlučila da podeli ljubavnu priču svojih roditelja, kakve barijere su prebrodili i kako je njihova ljubav opstala.

Iako je njen otac imao poroke, zbog čega njihova ljubav u prvi mah nije bila prihvaćena, naposletku, je sve došlo na svoje.


– Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli – rekla je glumica i dodala:

– Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – kazala je Ivana jednom prilikom u emisiji „Magazin In”.


Podsetimo, Dudićeva je u dosadašnjoj karijeri imala brojne značajne uloge poput onih u serijama „Urgentni centar”, „Ubice mog oca”, „Crveni mesec”, „Jugoslovenka”, „Čizmaši”, „Senke nad Balkanom”, „Igra sudbine”, koje je kaže, isključivo zaslužila svojim talentom.

– Ja nisam ničija ljubavnica, nisam ničija ćerka, ja sam imala tu sreću i to zadovoljstvo da sve uloge koje dobijam, dobijam zbog sebe i svog talenta – ispričala je glumica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković