Login/Registracija

MAJKA TROJE DECE fascinirala Zoricu: „Ja sam RIBA DO BOLA, a VI STE RIBA I PO“

Uz sjajnu, toplu dobrodošlicu domaćina Žike Jakšića i Dragane Katić večeras je startovala sedma po redu sezona omiljenog šoua „Nikad nije kasno“.

Tvorac popularnog takmičenja istakao je da sa istim žarom, kao pre sedam godina, ulaze u novi serijal, a potom predstavio članove žirija koji će u prvoj epizodi ocenjivati talentovane veterane.

Saša Milošević Mare večeras je dobio pojačanje od strane Zorice Brunclik i Dejana Petrovića, a čast da probije led i otvori takmičarski deo emisije pripala je učesnici Sanji Perović iz Beograda. 

Talentovana 41-godišnjakinja, diplomirani inženjer ekologije i majka troje dece do sad se nije oprobala ni u jednom takmičenju, a pevanjem se bavi amaterski. Za sebe kaže da je komunikativna, lako dobija poverenje ljudi, zbog čega joj prijatelji često u šali kažu da bi bila dobar psiholog. 

Kako voli muziku, a nije se njome do sad bavila, jedini dodir sa istom bio joj je u kafani, gde je uglavnom bila samo gost. Kaže da je u kafani uvek raspoložena, ume da naruči pesmu, čak i da zapeva svojim prijateljima, a zna i bakšiš da da. 

– Mislim da sam ostvarena kao žena, supruga, majka. Okružena sam prijateljima i ispunjena sam – rekla je takmičarka u emisiji i dodala da joj je ostvarenje sna da zapeva na velikoj sceni, pa makar to bilo i amaterski. 

Večeras su joj u poršci sin Vasilije i drugarica Maja. 

U takmičenju veterana Sanja se predstavila pesmom „Kralj ponoći“ Ane Bekute, inače njenom omiljenom. 

– Osećam se fantastično, ja ovakve aplauze prvi put doživljavam u životu. Ne bavim se pevanjem, ovo je moje vatreno krštenje  – rekla je Sanja nakon nastupa koji je publika pozdravila ovacijama. Ni članovi žirija nisu krili oduševljenje njenim nastupom, a prvi komentar stigao je od Zorice Brunclik. 

Kako je ova takmičarka majka troje dece, sinova od 14,5 i 12,5 godina i ćerkice od 6,5, članica žirija nije mogla, a da joj ne udeli kompliment zbog sjajne figure.  

– Rekli ste malopre da su vam sva deca na i po, i Vi ste na i po, zato što ste riba i po. Ne govorim kao dama, već kao majka koja je rodila četvoro dece. Ja sam samu sebe prozvala da sam riba do bola, a Vi ste riba i po – konstatovala je Zorica, dok je Dejan Petrović bio kratak:

– Videlo se da ste uživali, samo nastavite tako!

Premijer Saša Milošević Mare zadovoljan Sanjinim nastupom i, kako je rekao, i više nego uspešnim otvaranjem nove sezone. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić