LJUDINE Zvezda Granda i njegova supruga nesvakidašnjim gestom oduševili sve! Evo šta su uradili sa 100 evra od države

Nebojša Vojvodić je iznos od 100 evra, dobijenih od države, uplatio ugroženoj porodici Perić iz Subotice, baš kao što je uradila i njegova supruga Marina. Pevač i njegova lepša polovina odluku su doneli bez mnogo premišljanja, nošeni humanom idejom da je ovoj porodici pomoć potrebnija, a zatim su svoje pratioce na društvenim mrežama pozvali da pomognu roditeljima četvoro dece koji teško žive na salašu nadomak Subotice.  

Na svom Instagram profilu nekadašanja zvezda „Granda“ objasnila je zbog čega su Vojvodići rešili da pomognu Dejanu i Ivani Perić.

„Ovo je porodica Perić kod koje sam pre nekoliko dana bio u gostima i uručio im 200 evra kojih smo moja supruga i ja dobili kao pomoć od drzave. Porodica Perić je šestočlana porodica koja živi na salašu nadomak Subotice. Glava porodice je Dejan, ratni vojni invalid, jedan od heroja sa Košara! Dejan i dalje u predelu levog plućnog krila nosi geler, operacija je veoma rizična i oporavak neizvestan! Ovaj čovek i pored svega toga radi na obližnjim njivama i salašima i bori se da zaradi za svoju porodicu, koliko mu povreda iz rata dozvoljava“, objasnio je pevač i dodao da su mnoga udruženja iz Subotice, kao i sam grad pomogli Perićima da počnu sa obnavljanjem kuće koja je u veoma lošem stanju. 

„Završen je krov, kupatilo, obložili su kuću izolacijom… Ivana, majka četvoro dece i Dejanova supruga, dok je bila u radnom odnosu digla je kredit kako bi kupili prozore za kuću. Jedan deo kredita su otplatili, međutim ostalo je nešto manje od 100.000 dinara, a Ivana je u međuvremenu dobila otkaz i ova porodica se sada nalazi u bezizlaznoj situaciji! Izvršitelji su već počeli sa pritiskom na Periće i prete da će početi sa zaplenom! Ja znam da među vama, prijatelji moji, postoje mnogi dobri ljudi koji će se zainteresovati za sudbinu ove porodice. Molim sve koji su voljni da pomognu, da mi se jave u DM“, poručio je Vojvodić.

……

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić