Login/Registracija

LELE, LELE: Takmičarka posle nastupa otkrila koliko je POPILA (VIDEO)

Na njen nastup u „Nikad nije kasno“ ove subote niko nije ostao ravnodušan. Simpatična Makedonka Danče Josifoska (54) fascinirala je sve svojim raskošnim glasom, kao i priznanjem da je pred samo takmičenje morala da „drmne“ rakiju. 


Ostvarenje davnosanjanih snova da peva pred milionskim auditorijumom dovelo je do ogromne odgovornosti, a samim tim i do straha kako će se snaći u Grandovom takmičenju. 

Velika mi je želja bila da se pojavim na ovako velikoj i velelepnoj sceni, pa je trema razumljiva, ali to je ona pozitivna– rekla je takmičarka i priznala da je posegla za alkoholom usled manje treme. 

– Popila sam 20 ml rakije pre nastupa, ali pre probe, sad ne – zbunjeno je dodala, dok je na pitanje da li će i posle nastupa da „osveži grlo“, zbunjeno odgovorila: –  Ima rakije ali nisam se napila!

Kako se udala sa samo 18 godina, zbog čega i nije ostvarila svoje snove da postane pevačica, već se posvetila odgajanju dece, zanimalo nas je da li smatra da je sadašnji suprug „prevario“ i da je mogla ranije da ostvari svoje ambicije.

– Ne znam ko je koga prevario (smeh). Ne kajem se, ponosna sam na svoju porodicu i na to što sam podigla svoju decu, a drugo što sam počela da pevam. A danas sam srećna što će me slušati i van granica Makedonije. Nadam se da će me publika prihvatiti i da će mi dati šansu i podršku u ovom takmičenju. Mislim da nikad nije kasno. Zza svakog postoji neki trenutak za koji nije kasno, svaki čovek ima neku neostvarenu želju i ako mu se pruži prilika, zašto da je ne iskoristi – istakla je Danče u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić