Login/Registracija

Kukići priznali da im NE CVETAJU RUŽE: “Zbog nje sam OSTAO BEZ KOSE“

Bračni par koji se proslavio učešćem u šou programu “Nikad nije kasno“ Lenče i Goran Kukić dugo se nije pojavljivao u medijima a najviše zbog pandemije korona virusa koja je dosta pogodila njihovu profesiju.

Kako je sve počelo da se polako vraća u normalu tako Kukići najavljuju nove pesme i projekte čije promocije očekuju nakon leta i nadaju se najboljem mogćem ishodu.

U njihove glasovne sposobnosti publika se uverila odavno i ni malo ne sumnja u kvalitet onoga što se sprema, a stvar koja najviše intrigira sve jeste njihov odnos koji je pored bračnog pre svega i poslovan.

– Nije teško kada sa partnerom i radiš– kratko je rekao Goran kroz smeh, a zatim se Lenče nadovezala:

– Kad se radi o poslu, lako je, isti su problemi i trudimo se svi, zajedno sa bendom, odlučujemo zajedno i sve radimo zajedno. Ali, kada su u pitanju kućni poslovi, sređivanje, spremanje, pranje tu sam ja “momak za sve“– našalila se pevačica.

Zajedno i na poslu i kod kuće već dugih 27 godina, Kukići otkrivaju tajnu dobrog funkcionisanja, na kome im mnogi zavide.

Potrebno je pre svega razumevanje. Nigde ne cvetaju ruže. Bude lepih stvari, a bude i onih neželjenih kao i svuda- istakao je Gora, dok je njegova lepša polovina dodala:

Nismo savršeni, nekad on greši, nekad ja, ali sve je to u granicama normale. Ali pošto radimo zajedno i živimo zajedno, svi problemi su zajednički.


A kako bi najbolje objasnio recept za srećan brak, uvek duhoviti i šarmantni Goran poslužio se jednom narodnom izrekom.

– Kratko rečeno: “Dva oštra kamena ne melju brašno.“ Uvek pametniji popušta, u našem slučaju vidi se ko je taj, onaj ko nema kosu- objasnio je kroz šalu u Grand magazinu.

Autor: T. Bogavac