Login/Registracija

Pevačica otvorila vrata svog doma: Crna kuhinja dominara, a tu su i posebne poruke i romantični detalji (FOTO)

detalji miroslava krstic

Kada se pojavila u šouu „Nikad nije kasno“, Miroslava Krstić iz Niša, pevačica i komercijalista u invalidskoj penziji, šalila se da joj je posao da od babe pravi devojku, a seosku lepoticu pretvara u gradsku damu. Ona, zapravo, čini čuda kada je reč o uređenju doma i na to je veoma ponosna.

Svoju kuću je sama renovirala, a sad se pohvalila da je kao pravi majstor zasukala rukave i pored grubih radova, posebnu pažnju obratila na detalje koje je odradila u šebi šik tehici.

kiuhinja

Stara romantika i dekupaž tehnika totalno su je opčinili, pa je od svog doma napravila romantičan prostor u kom je milina boraviti.

Miroslava se poslednjih godina bavi uređenjem enterijera i nakon tuđih kuća na red je došla i njena, a sad je do detalja opisala kako je uredila svoj dom.

342197962 762834412149839 4130126188588475333 n

-Ako ste se pitali gde sam, šta radim, evo sam. Došao je red i na moj stan! Počela sam od kuhinje, ovo joj je četvrto izdanje i baš mi je nešto došlo da sad bude crna– objasnila je Miroslava i nastavila:

-Pre farbanja sam sve izvadila, oprala, obrisala, vratila unutra, pa ofarbala. Zatim sam farbala vrata na kuhinjskom plakaru i malo ih „udrvenila“(da ivericu napravite da liči na drvo, nije ni malo lako).E,a onda sam morala da doteram i ovaj šank.

kuhinja miroslava i sank

Miroslava je vodila računa o svakom detalju, koji je sama i napravila.

Malo sijalice, oklagija, malo konopca i voila! Da li treba da dodam i da sam je okrečila?! Podrazumeva se da su i ove sitne dekoracije, sličice, dašcice, kutija za hleb, poruke, takođe, mojih ruku delo– istakla je ona.

kuhinja krstic miroslava

Ne krije da je šebi šik nekada bio njen hobi, a danas je ljubav prema uređenju starog nameštaja uzela maha, pa je ceo svoj stan uredila ovom popularnom dekupaž tehnikom. Od kuhinje, dnevnog boravka, pa sve do hodnika i terase Miroslava je stan uredila po sopstvenom ukusu i svom domu dala novi sjaj.

Nakon kuhinje ona je sama renovirala i hodnik. Do duše, priznaje da je imala malu pomoć supruga koji je inače hirurg.

ulaz miroslava

-Uradila sam plakar, stočić, stavila tapete i okrečila. Pozdrazumeva se, sve sama. Pomogao mi je suprug, ali vrlo diskretno (smeh)– rekla je Miroslava i dodala šta je još uradila u stanu.

-Lepila sam tapete u još jednoj sobi i okrečila ceo stan, a posle toga usledilo je čišćenje, brisanje i naravno, dekoracija. Sada je dosta čistije- dodala je.

polica miroslava krstic

Miroslava je otkrila i zbog čega je odlučila da stan sama renovira, umesto da angažuje majstore.

-Zvali smo molera, četiri dana je krečio plafone, petog je rekao da ne može da izdrži ni fizički, ni psihički. Razumem ga, jer ja od drugih tražim isto što i sama dajem. Znači, predanost, perfektnost i profesionalnost. Uradila sam sama i baš mu hvala što je odustao- ispričala je pevačica koja se u slobodno vreme bavi reparacijom nameštaja.

hodnik

Kaže da ponekad uradi i nešto sitnije poput kutije, činije, jer voli da starim stvarima da novi sjaj. Ipak, najviše voli da osmišljava unutrašnjost domova, kao i stari nameštaj dobije novi šmek.

Svoju oazu mira napravila je i uredila sama, ali tu joj se, kaže, posao ne završava.

-Ostale su mi još samo terese, ali uradiću i to– obećala je Miroslava.

341511376 537597555228737 2469395251419997108 n
kuhinja miroslava
342174892 1384232898999756 417558344568970294 n

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić