Više ne haje! Alen Ademović imao zabranu od Milija i progovorio o napuštanju grupe „Miligram“: „To se promenilo, ne treba se stideti toga“ (VIDEO)

ALEN ADEMOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 46 ok

Dok je bio član grupe „Miligram“ Alen Ademović nije nastupao na svadbama, jer je frontmen Aleksandar Milić Mili bio protiv toga, ali danas se sve promenilo.

Pevač je započeo solo karijeru, a za Grand progovorio je o napuštanju popularne grupe i otkrio u kakvom je danas odnosu sa Milijem.

IMG 2971 1

On se prvo dotakao nastupa na svadbama za koje je Milić bio protiv dok je bio deo grupe.

-Promenilo se to, nastupam i pevam gde god da me pozovu, što da ne… Posao svakog pevača je da uveseljava narod i ne treba se sramiti svog posla, radiš ga gde god to bilo, radiš ga najbolje, iz srca i to je to. Da li sam ja u Areni ili u Zetri ili na svadbi, meni je isto, ja dajem sebe sto posto gde god da sam. Tako da tu problema nema – izjavio je Alen za Grand i dotakao se vrtoglavih bakšiša koji pevači uzimaju na veseljima.

Na pitanje da li je zaista bakšiš na romskim svadbama najveći, odgovorio je:

Zavisi gde ste i kod koga ste. Bakšiš ne ide uvek nama, mada to ljudi misle, vide to na Instagramu ili Tik Toku. Zavisi kakav je dogovor.

ALEN ADEMOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 64 ok

Pre nego što je postao poznat, pevač je godinama radio sa Bregovićem sa kojim je obišao ceo svet, a nakon toga postao je član grupe „Miligram“, a na pitanje da li mu je lakše kad radi sam ili dok je bio deo popularnog sastava, pevač se od srca nasmejao.

-(smeh)Kako namazano pitanje, šta god da odgovorip ne valja. Znaš kako, ja kao pravi profesionaac treba da se daš svom poslu maksimalno, a meni ništa nije teško. Tako je bilo i kad sam bio kod Brege i kod Milija, meni ništa nije teško– odgovorio je Ademović, pa se dotakao saradnje sa Bregom i Milijem.

ALEN ADEMOVIC I SARA VIDAKOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 12 ok

Niko tu nije zahtevan, to su veliki profesionalci unazad već dvadeset godina, znaju šta hoće i od pevača i od pesama i od aranžmana. Nije dobro kad ne znaš, kad ne znaš onda lutaš i to je problem. Ali kod Brege i Milija problema nema, oni su profesionalci– istakao je i otkrio u kakvim je odnosima sa Milijem.

-Sa Milijem super, kako ne bih bio. Nisam ja od onih koji zatvaraju zadnjicom vrata i sa Bregom i sa Milijem sam u fantastičnim odnosima. Kad je bila Beovizija, tačnije revijalni deo Mili se kladio i dobio je opkladu, pa smo se dopisvali. Rekao sam mu da ko se kladi na mene, ja sam kao konj, problema nema- ispričao je Alen koji je progovorio i o nesvakidašnjem odnosu sa taštom.

Šta je rekao i zbog čega je njihov odnos specifičan, saznajte u intervjuu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/I.Grk